Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 15:52:17

Прокуратуру Чернігівської області очолив Віктор Носенко. ВІДЕО

30.04.2015   15:13Агенцiя

Сьогодні Перший заступник Генерального прокурора України Володимир Гузир представив колективу прокуратури Чернігівської області нового керівника ― старшого радника юстиції Віктора Носенка.

У своєму виступі перед колективом прокуратури та запрошеними Перший заступник Генерального прокурора, зокрема, окреслив перспективи введення в дію нового Закону України «Про прокуратуру»; акцентував увагу на тому, що прокуратурою взято курс на непримиренну боротьбу з корупцією у власних лавах.

Також він звернув увагу присутніх на те, що віднині є відкритим і доступним для всіх на сайті Генеральної прокуратури України реєстр кримінальних проваджень про злочини, вчинені під час Революції Гідності.

― Прокуратура Чернігівської області повинна орієнтувати себе і правоохоронні органи Чернігівщини на якнайшвидше об’єктивне і повне завершення проваджень щодо саме цієї категорії злочинів, ― сказав Володимир Гузир. ― Я знаю, що саме на Чернігівщині в листопаді 2013 року почалися ці негативні прояви. Мені також відомо, що там стоїть питання про притягнення до кримінальної відповідальності як представників влади, так і представників правоохоронних органів, але провадження ще не завершено. Вимога Генерального прокурора ― щоб це кримінальне провадження, яке занадто затягнуто, знайшло своє логічне завершення. Я сподіваюсь, що це логічне завершення буде в суді.

У свою чергу, новопризначений прокурор Чернігівської області подякував за довіру і пообіцяв наполегливо працювати на те, щоб її виправдати.


Відео Garmata TV

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини