Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:12:54

Роботу комунальних комерційних підприємств обласної ради обговорено на засіданні профільної постійної комісії

07.03.2015   11:49Агенцiя

5 березня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об'єктами комунальної власності, в роботі якого взяли участь в.о. голови облдержадміністрації Сергій Журман та заступник голови обласної ради Валентин Мельничук.

На засіданні, яке провів голова постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об'єктами комунальної власності Микола Стрільць, депутати розглянули планове питання про роботу комунальних комерційних підприємств обласної ради, які перебувають у сфері підпорядкування управління комунального майна обласної ради. Торік обсяги виробленої продукції (наданих послуг, товарообігу) склали 400 млн. 988 тис. грн., що більше результату 2013 року на 50 млн. 318 тис. грн. або на 14,3 % та більше запланованого фінансовими планами на 73 млн. 684 тис. грн. або на 22,5 %.

За підсумками фінансово-господарської діяльності за 2014 рік комунальними підприємствами загалом отримано чистого прибутку в сумі 7 млн. 280 тис. грн.

Крім того, комісією узгоджено нормативи відрахувань до обласного бюджету частини їх прибутку на 2015 рік та графік проведення звітів керівників комунальних підприємств про стан їх фінансово-господарської діяльності та перспективи розвитку.

Також на засіданні розглянуто низку інших поточних питань щодо встановлення зменшеного розміру орендної плати та надання дозволів на списання майна.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини