Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 15:59:09

На Чернігівщини відкрито кримінальні провадження відносно організаторів відправки тітушок на "антимайдан"

02.03.2015   15:59Агенцiя

Правоохоронні органи Чернігівщини закликають до активної співпраці небайдужих громадян у встановленні осіб, причетних до організації виїздів жителів області до м. Києва в період 2013-2014 років для протидії мирним зібранням на «Євромайдані».

Як повідомив т.в.о. начальника УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін, працівники десятьох територіальних підрозділів внутрішніх справ області разом з колегами з прокуратури вже встановили організаторів подібних протиправних діянь. Слідчими підрозділами Чернігівського і Ніжинського міських, Городнянського, Бобровицького, Новгород-Сіверського, Сосницького, Ріпкинського, Семенівського та Чернігівського районних відділів УМВС відкриті кримінальні провадження за статтями 293 (групове порушення громадського порядку) та ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Водночас, як зазначив Вадим Філашкін, правоохоронці добре усвідомлюють, що вже зроблені викриття ще не відображають усього масштабу ганебного явища. Наполеглива слідча робота на цьому шляху щодня приносить нові факти та докази.

Тому міліція звертається до всіх небайдужих громадян із закликом до співпраці зі встановлення об’єктивних даних у кримінальних провадженнях з метою притягнення до кримінальної відповідальності винних осіб. Всебічне, повне та об’єктивне розслідування цих кримінальних правопорушень потребує якомога повнішої доказової бази — надходження інформації від свідків та очевидців скоєння правопорушень, надання фото- та відеоматеріалів щодо організації вказаних перевезень, участі громадян у зазначених акціях, причетності до цього посадових осіб державних органів, установ та організацій.

Якщо ви володієте такою цінною для слідства інформацією, просимо обов’язково повідомити її до чергової частини територіального підрозділу внутрішніх справ або органів прокуратури за місцем вашого мешкання. Анонімність та конфіденційність гарантується.

Останні новини Чернігівщини

У Чернігові пройшла консультаційна зустріч щодо монетизації локальних медіа під час війни 12:36

Монетизувати локальне медіа, навіть під час війни, цілком можливо. Дієвими порадами щодо збільшення прибутковості з чернігівськими медійниками поділилися медіаекспертки, засновниці видання Speka.Media Катерина Венжик та Юлія Даниленко під час консультаційної зустрічі у регіональному хабі Інституту масової інформації «Медіабаза. Чернігів», яка пройшла 16 березня.

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини