Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:39:27

Чернігівська обласна "Самооборона Майдану" провела обласний збір та зустрілася з Андрієм Парубієм

21.01.2015   13:54

Збір Чернігівської обласної організації «Самооборона Майдану» відбувся цими вихідними у смт. Ріпки.

В зборах взяли участь голова обласної організації «Самооборона Майдану» Олександр Ясенчук, керівник громадського формування з охорони громадського порядку та охорони державного кордону «Ріпкінська самооборона» Олександр Кравченко. Було обрано командира силового підрозділу обласної організації «Самооборона Майдану» Сергія Надточєя та капелана «Самооборони Майдану» о. Нестора (Сергія Назарова) УПЦ КП. Під час зборів було обговорено загально-політичну ситуацію в області та країні, зокрема питання призначення голови облдержадміністрації.

Зборами було вирішено підтримати заяву активіста Юніса Аскерова щодо даної ситуації:

- «Самооборона Майдану» виступає за очищення влади від посіпак злочинного режиму, хабарників та держиморд. Водночас вона підтримує європейський цивілізаційний вибір, захист прав та свобод громадян та територіальної цілісності України.

Ми звертаємося до учасників політичного процесу – учасників Революції Гідності з проханням утриматися  від застосування один проти одного брудних політ-технологій.

Не будемо повторювати помилок Ющенка і Тимошенко».

Свої думки та міркування активісти «Самооборона Майдану» стосовно політичної та інформаційної ситуації в області передали голові Всеукраїнської громадської організації «Самооборона Майдану», першому заступнику спікера Верховної Ради Андрію Парубію під час наради обласних керівників ВГО «Самооборони Майдану», що відбулася у Києві 20.01.

Під час наради було повідомлено про створення міжфракційного об’єднання «Самооборона Майдану» у
Верховній Раді куди ввійшло 16 народних депутатів.

Після наради Андрій Парубій анонсував відправку каравану допомоги для спецбатальйону МВС «Чернігів», який знаходиться на першій лінії фронту у Станиці Лугінській.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини