Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:31:00

У Чернігові відбувся мітинг на підтримку Скоробагатько. ВІДЕО

19.01.2015   20:14Агенцiя

19 січня, біля кінотеатру імені Щорса у Чернігові відбувся мітинг на підтримку Людмили Скоробагатько. Під тиском громади вона була змушена написати заяву про звільнення за згодою сторін.

Нагадаємо, що 14-го січня колишнього депутата Чернігівської міської ради від Партії Регіонів Людмилу Скоробагатько призначили директором чернігівської школи № 35. Вона відома своїми висловами на адресу «бандерлогів», які пролунали на з'їзді Партії регіонів у Харкові. Людмила Іванівна також «засвітилася» в ефірі телеканалу «Дождь» із тезами про «політичний ломбард» і «захистила грудьми мальчіков-міліціонєров» під час подій Євромайдану у Чернігові.

Активісти Майдану та громадські діячі відразу відреагували на кадрове призначення в управлінні освіти Чернігівської міської ради і 16 січня влаштували дві акції протесту. Одна — у школі № 35, друга — під міською радою.

Сьогодні мітинг біля кінотеатру імені Щорса був проведений у відповідь на пікет, який відбувався паралельно під стінами Чернігівської міськради за відставку Скоробагатько. Виходячи з того, що Скоробагатько вже написала заяву про звільнення, то представники громадських організацій, які проводили мітинг під міськрадою, рішуче виступили за звільнення міського голови Олександра Соколова та начальника відділу освіти Володимира Купріяненка.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини