Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:54:54

Відбулося засідання постійної комісії облради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів

10.12.2014   08:41

За повідомленням аналітичного відділу виконавчого апарату Чернігівської облради 8 грудня під головуванням Арсена Дідура відбулося позапланове засідання постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів.

В його роботі взяли участь: голова Прилуцької райдержадміністрації Іван Тютюнник, директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олександр Савченко, начальник управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області Лілія Федорченко та старший прокурор відділу захисту інтересів громадян та держави в суді по земельних питаннях Володимир Шмаровоз.

На засіданні розглянуто питання «Про забезпечення безперебійного постачання електроенергії народногосподарському комплексу Чернігівщини» та «Про вирішення питань врегулювання земельних відносин у Прилуцькому районі» та.

За результатами обговорення, постійна комісія запропонувала Департаменту агропромислового розвитку на черговому засіданні Колегії заслухати інформацію управління агропромислового розвитку Прилуцької районної державної адміністрації стосовно ефективності використання у районі земель для товарного сільськогосподарського виробництва.

Також депутати рекомендували місцевим державним адміністраціям враховувати позицію органів місцевого самоврядування щодо розпорядження землями державної власності та не витребуваними паями. Крім того, доручили прокуратурі області із залученням інспекції сільського господарства краю здійснити перевірки використання земельних ділянок, власники яких не реалізували своїх прав для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

За підсумками розгляду питання «Про забезпечення безперебійного постачання електроенергії народногосподарському комплексу Чернігівщини» постійна комісія прийняла рішення звернутися до голови Чернігівської обласної ради М.Звєрєва та в.о. голови Чернігівської обласної державної адміністрації С. Журмана щодо проведення 10 грудня наради по вивченню та пошуку шляхів врегулювання порушеного на засіданні питання. До участі у нараді рекомендовано залучити керівника публічного акціонерного товариства «Чернігівобленерго» Касіча Ю.П., представників прокуратури, Служби безпеки України, міліції та депутатів обласної ради.

Захід не анонсувався.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини