Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:56:32

Звернення народного депутата України Ігоря Рибакова

12.11.2014   22:00Агенцiя

Шановні мої земляки!

Оголошені офіційні результати парламентських виборів. Як саме вони проходили  на нашому, 207-му окрузі, - ви  знаєте не гірше за мене. Та зараз я не буду вдаватися до переліку фальсифікацій чи аналізу  однієї  з найбрудніших виборчих кампаній. Що сталося - те сталося, і Бог суддя тим, хто спотворив результати народного волевиявлення на окрузі.

Не хочу тут згадувати про той негатив, який лився на мене протягом усієї виборчої кампанії. Я пробачаю цим людям, бо вони не достойні гніву… Хочу сказати вам світлі і чисті слова. Хочу  подякувати усім вам, кожному з вас, мої дорогі, хто поставив позначку "плюс" коло мого прізвища у виборчому бюлетені. Знайте - ваша довіра, ваша шана і ваша любов - для мене в тисячу раз цінніші від депутатського мандату. Я гордий з того, що за мене на нашому окрузі - одному з найменших за кількістю виборців  в Україні - віддало голоси близько тридцяти тисяч людей! Без фальсифікацій, без залякувань, без адмінресурсу, без махінацій, без брудних технологій, без "групи підтримки" із обласного МДС, СБУ - як це робилося задля "липової" перемоги мого конкурента. Тридцять тисяч мешканців нашого чудового краю засвідчили мені свою довіру і свою  повагу! Дякую вам, мої рідні, за це!

Всі прекрасно розуміють, що перемога із відривом у майже чотири з половиною сотні голосів, яка дісталася моєму конкуренту - це не перемога, це технології. Але - Бог йому суддя.

Вдячний Господу  і долі за всі ці роки співпраці з вами. Ми багато зробили, багато - не встигли. Я особисто чимало почерпнув від спілкування з кожним із вас, я вчився у вас мудрості, добра і всепрощення.

Але - тепер у вас є новий представник у вищому законодавчому органі країни, тож пильно слідкуйте, як і що він буде робити для округу, чи виконає свої передвиборчі обіцянки, чи не обдурить вас, полишивши сам на сам зі своїми проблемами.
Зі свого  боку можу сказати - та команда народних депутатів, яку я провів до новообраного Парламенту VIII скликання по ряду одномандатних округів в інших областях, теж буде пильно стежити за роботою вашого представника у Верховній Раді України. Не сумніваюсь у тому, що ця команда народних депутатів буде гідно виконувати свої прямі обов'язки та відстоювати правду і справедливість не тільки для вашого краю - для всієї України.

2 листопада ми освячували новий храм Різдва Пресвятої Богородиці у  древньому,  забутому владою та не забутому Богом  селі  Грем`яч Новгород-Сіверського району. Я навмисне попросив  священика освятити  храм вже після виборчої кампанії, аби мої політичні конкуренти - люди без честі та совісті - не стали кричати про якийсь підкуп чи  технології.

Так от - я був вражений! Вражений тим, що на освячення зійшлося  абсолютно все село, понад тисячу людей. Серце стискалося, бо люди, обступивши мене, плакали і запитували:  "Як же так сталося? Що з нами тепер буде? Де ж правда?".

І я не знав, що їм відповісти. Бо Правда і Справедливість дійсно  обминули наш край на цих виборах. Але - все ж мусите добиватися правди, мусите відстоювати справедливість, мусите контролювати кожен крок того, кого  назвали народним депутатом від 207-го виборчого округу. Просто пам'ятайте, що влада - це ви! А депутати - це просто виконавці вашої волі! Будьте сміливим, не бійтеся говорити правду! Тому що правда - це найпотужніша зброя.

Дорогі мої Кожному з вас, кожній родині я бажаю миру і благополуччя, здоров'я, сімейної радості, втіхи у дітях та онуках.
Як православний християнин молився й молюся за Україну, за  усіх вас. Благаю у Господа Бога нашого Ісуса Христа милості, миру та спасіння душі для кожного із нас.

Будьте з Богом! Ваш народний депутат Ігор Рибаков

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини