Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:20:07

Міський голова вважає за не доцільне відключення опалення через потепління

07.11.2014   19:53

Чернігівський міський голова Олександр Соколов вважає за не доцільне відключення теплопостачання через потепління. Про це він сказав в інтерв'ю ТРА "Новий Чернігів".

За словами керівника Чернігова, теплопостачальні організації працюють з максимальним режимом економії. Крім того, затрати будуть більшими, якщо відключити опалення, а потім знову його включити.

О.Соколов зазначив, що місто увійшло без надзвичайних ситуацій в опалювальний сезон. Чернігівська ТЕЦ вугіллям забезпечена, незважаючи на припинення постачання палива із Донецької області. Підприємство уклало два контракти на постачання вугілля із Російської Федерації та Південно-Африканської Республіки, що за своїми характеристиками підходить для ТЕЦ. Із Кузбасу вже надійшло 50% обсягів поставок (контракт на 110 тис. тонн), з ПАР 15 листопада у порт Южний має прибути корабель із 70 тис. тонн вугілля для Чернігівської ТЕЦ. Після розвантаження паливо доставлять у Чернігів залізницею.

Також міський голова повідомив, що у Чернігові не планують переносити шкільні канікули. "Ніяких змін поки що робити не будемо. Плануємо працювати у звичайному режимі", - сказав він.

Як повідомлялося, опалювальний сезон 2014-2015 років у Чернігові розпочався із 23 жовтня.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини