Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 14:54:11

Старт виборчої кампанії на Чернігівщині: спортсмени у 207 та велика кількість спостерігачів на дільницях

26.10.2014   11:48

Станом на 10 годину вибори розпочалися спокійно і без особливих порушень. Про це повідомляють представники громадських організацій та міліції під час «Виборчого марафону» у дискусійному клубі «Чиста політика».

За словами експертів з усіх округів області особливе занепокоєння викликає 207 округ. Там за даними спостерігачів на дільницях знаходяться хлопці спортивної статури.  Які представляються громадською організацією, яка займається «моніторингом та спостереженням за виборами».

Серед порушень у 207 окрузі представник ОПОРИ назвав наступні:  неправильно опломбовані скриньки, спроба проголосувати за водійськими правами та зіпсовані інформаційні плакати на двох дільницях.

Взагалі, громадські активісти відмічають велику кількість спостерігачів на всіх дільницях області. Навіть у найвіддаленіших селах. Євгеній Романенко координатор мережі ОПОРА в Чернігівській області висловив побоювання, така велика кількість людей на дільниці під час підрахунку голосів може спричинити викривлення результатів.

Наприклад, у 206 окрузі на 175  дільниць за даними представника ОВК було зареєстровано більше 1500 спостерігачів.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.