Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:17:42

Микола Томенко підтримав єдиного кандидата від демократичних сил

22.10.2014   09:47Агенцiя

Лідер партії "Блок Петра Порошенка", народний депутат України Микола Томенко підтримав Анатолія Євлахова, єдиного кандидата від демократичних сил у 207-му виборчому окрузі.

Про це народний депутат заявив під час зустрічі з жителями Корюківки, яка відбулась 21 жовтня у районному будинку культури.

"Український народ обрав президента, працює народний уряд, тож тепер треба обрати до Верховної Ради достойних кандидатів, які зможуть ухвалювати закони, що покращать життя людей", - зазначив Микола Томенко під час виступу.

Він також наголосив на необхідності мирного врегулювання конфлікту на сході країни, подолання корупції, зменшення кількості чиновників і депутатів усіх рівнів.

"Я не розумію, навіщо нам 450 депутатів у Верховній Раді і 120 - у Київській міській раді? Хто їх всіх знає? У цивілізованих європейських країнах народних обранців набагато менше, але якість життя в цих країнах набагато вища за нашу" - заявив він.

Крім того, Микола Томенко наголосив на неприпустимості обрання до українського парламенту представників старої влади.
"Ми не повинні допустити, щоб усілякі продавці "тушок" на кшталт "рибакових" знову пройшли до Верховної Ради. Ми мусимо змінити країну на краще, а для цього треба обрати до вищого законодавчого органу інших - порядних - людей", - заявив він.

Цю думку підтримав кандидат у народні депутати України Анатолій Євлахов, висунутий партією "Блок Петра Порошенка".

"У новій Верховній Раді не повинно бути старих облич, які зганьбили себе співпрацею з режимом Януковича. Я вірю, що у жителів районів, які входять до 207-го виборчого округу, є сили й здоровий глузд, щоб знову не обрати собі "гречкосіїв" і "паско-свічкодавателів", - наголосив він.

На переконання кандидата, майбутнє країни робиться не банкою варення і не пачкою печива, а кропіткою працею однієї команди, яка поєднана спільною ідеєю та переконаннями.

PR

 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини