Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:53:18

Разом переможемо!

21.10.2014   11:00Агенцiя

Наш земляк, уродженець Носівки — Валерій Давиденко, став беззаперечним лідером на виборах до Верховної Ради по 208-му виборчому округу. Виборці добре знають його, як гарного господаря, керівника сільськогосподарського підприємства «Агродім».

Він впевнено крокує до перемоги заради кращого майбутнього своїх земляків. Його передвиборча кампанія чесна і прозора. Без брудних піар-технологій і провокаційної писанини. Він поважає своїх опонентів і впевнений: «На вибір людей мають впливати лише добрі справи і найщиріша правда».

Валерій Давиденко вже зустрівся  майже з усіма територіальними громадами нашого виборчого округу. Люди залюбки приходять, аби поспілкуватися з земляком, розказати про наболіле, почути слова надії на краще життя. Саме на Валерія Давиденка, який є істинно народним кандидатом, селяни покладають свої сподівання.
Відзначаючи таку прихильність людей до Валерія Давиденка, решта претендентів, що представляють олігархічні клани, злочинні угруповання та залишки Партії регіонів, об’єднались проти народного кандидата.

Вони не гребують нічим. Псують та крадуть агітаційну продукцію, намагаються дезінформувати та залякати виборців, розповсюджують брудні плітки. Ці провокаційні дії їм так не минуться. Попереджаємо: будь які спроби розповсюдження наклепу, тиску на наших людей  будуть присікатись. Імена провокаторів нам відомі. Ми нікому не дозволимо ображати тих, хто крокує з нами поруч. Ми захищаємо і будемо захищати кожного нашого прихильника, кожну людину, яка допомагає нам організовувати зустрічі, розносити газети, агітувати. Та змінювати життя селян на краще.

Правда і закон на боці справжнього народного кандидата.  Наша команда  – згуртований міцний кулак, колектив однодумців і друзів, в якому один за всіх і всі за одного. Таке єднання і є запорукою перемоги.

Люди вірять не брудним піар-технологіям, а чесному слову і доброму ділу:
— Спитайте будь-кого, хто такий Валерій Давиденко? У відповідь почуєте одне: «Чоловік слова і діла! Це той, хто не кидає напризволяще своїх земляків! Дбає про село і рідну землю! Дає людям роботу і надію на щасливе майбутнє!»
Разом ми — сила! Переможемо тільки разом!


Руслан Шуцький

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини