Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:37:58

Час єднатись і жити по-новому!

13.10.2014   10:24Агенцiя

У суботу, 11 жовтня, в смт Короп і м. Корюківка Чернігівської області відбулись заплановані зустрічі Анатолія Євлахова з виборцями його округу.

У передвиборній боротьбі молодого та перспективного кандидата підтримали лідер політичної партії "Блок Петра Порошенка" Віталій Кличко і народний артист України Тарас Петриненко.

Анатолій Євлахов у своєму виступі зазначив, що зараз усі ми втомлені ситуацією в країні, невизначеністю майбутнього, боротьбою проти зовнішнього ворога. Тож порожніми обіцянками та красивими словами довіри виборця вже не завоюєш, адже політичний популізм канув у Лету ще на зимовому Майдані. Тепер люди бажають конкретних справ і вчинків, лаконічності у виступах і зрозумілих звітів про зроблене. І як кандидат у народні депутати України Анатолій Євлахов готовий виправдати їхні очікування.

Цивілізована, європейська країна - ось про що мріють і старі, і малі. Саме за це поклали своє життя сотні українців, намагаючись вибороти гідне майбутнє, якщо вже не для себе, то хоч би для своїх дітей і внуків. Основною думкою передвиборної промови Анатолія Євлахова стало те, що порізно ми нічого не досягнемо, тільки разом, тільки в єдності.

Кандидата у народні депутати підтримав Віталій Кличко, який під час свого виступу наголосив, що саме за такими, як Анатолій Євлахов, - молодими, енергійними та працьовитими - майбутнє нашої країни.

Усі присутні на зустрічі схвально зустріли бажання змін і перетворень - у системі влади зокрема та в усій країні загалом. Цієї осені вся країна перепише твір про своє майбутнє на чистовик, тож на помилки вже просто не має права. І щойно нам усім разом вдасться скласти іспит на рішучість, чесність,відповідальність і патріотизм - ми заживемо по-новому!


Катерина Васильченко

PR

ФОТО Юлії Ковтун
 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини