Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:20:59

Юрій Бойко: Чотири вимоги до влади

08.10.2014   09:00Агенцiя

Шановні українці! Сьогодні наша країна все глибше занурюється в економічну і політичну кризу.

Влада захопилася парламентськими виборами і забула про те, як живуть прості українці.

Кабінет Міністрів заморозив пенсії та соціальні виплати і не може втримати курс гривні від падіння.

Ціни виросли, а разом з ними виросло і невдоволення людей. Шахтарі виходять на голодні марші у столиці.

Уряд доїдає останні крихти західних кредитів, не розуміючи, що робити далі.

Банди із замаскованими обличчями взяли на себе функції правосуддя.

Щоб захистити життя українців і зупинити шлях у прірву «Опозиційний блок» бере на себе відповідальність відродити країну, захистити людей, підтримати слабких і відновити інфраструктуру зруйнованих міст і сіл.

 Перше — ми ЗАХИСТИМО людей

Ми остаточно припинимо війну і забезпечимо єдність країни.

Створимо сучасну професійну армію.

Захистимо людей від радикальних формувань. Жоден злочинець, з якого б боку він не знаходився, не повинен залишитися безкарним.

«Опозиційний блок» не допустить узурпації влади однією політичною силою. Ми скасуємо недоторканність і пільги депутатів. Надамо громадам право відкликати депутатів.

 Друге — ми забезпечимо тепло і світло в будинках

Ніколи ще країна не була такою беззахисною напередодні зими.

Ми забезпечимо безперебійне опалення, електрику та гарячу воду в житлових будинках, дитячих садках, школах і лікарнях.

Забезпечимо людей життєво важливими ліками, а також медичною допомогою; Гарантуємо пакети безкоштовних медичних послуг.

 Третє — ми відродимо країну і врятуємо економіку

Ми відновимо Донецьку і Луганську області.

Налагодимо діалог з сусідами. Це запорука розвитку вітчизняного виробництва. Недалекоглядність нинішнього керівництва призвела до зупинки сотень підприємств, пов'язаних багаторічними коопераційними зв'язками. Тисячі наших співгромадян втрачають роботу, зарплату.

Ми збережемо робочі місця і захистимо інтереси української промисловості. Держава повинна зберегти для наших експортерів всі ринки, включаючи російський.

Четверте — ми підтримаємо слабких і захистимо наших пенсіонерів


Ми зупинимо зростання цін і падіння гривні.

В умовах обвалу курсу національної валюти знецінилися пенсії, які і без того були невисокими. Одним з перших завдань, які вирішуватиме «Опозиційний блок» — підвищити пенсії і зарплати з урахуванням інфляції та падіння гривні.

Ми відновимо соціальні гарантії малозахищеним верствам населення.

Скасуємо пенсійну реформу, яка нічого не дала нашим пенсіонерам, крім розчарування і несправедливості.

Нинішня влада нездатна керувати країною. Так званий уряд «камікадзе» практично у повному складі намагається втекти від відповідальності до парламенту. Ми усунемо цю владу і розпочнемо відроджувати країну.

Ми збережемо країну єдиною!!! І при цьому ми доб'ємося реальної децентралізації влади і розширимо права регіонів, що дозволить поліпшити економічну і політичну ситуацію.

«Опозиційний блок» — це партія миру, це наш заклик до мільйонів співгромадян, об'єднатися і зберегти країну, її громадян і сім'ї.

Політична партія «Опозиційний блок» бере участь у позачергових парламентських виборах. Номер «Опозиційного блок» у бюлетені — № 4.

Прес-служба Опозиційного блоку

PR

Останні новини Чернігівщини

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION