Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:41:50

Про роботу Руслана Марцінківа на Чернігівщині

03.10.2014   07:49Агенцiя

Протягом всієї роботи, вже будучи депутатом Верховної Ради України, свободівець Руслан Марцінків вів досить активну діяльність на Чернігівщині. Після проходження до парламенту його було призначено уповноваженим фракції ВО "Свобода" в Чернігівській області, звідки він родом.

Що стосується цієї області – протягом року Руслан Марцінків провів понад сотню зустрічей із громадами міст та сіл краю. За підсумками зустрічей із виборцями парламентар скерував близько 120 звернень до владних та правоохоронних органів, а також органів контролю.

До Кабінету міністрів подано 19 запитів, Керівникам міністерств і відомств України – 9, Генеральному прокурору – 14, місцевим органам влади – 4.

Мав 50 виступів із трибуни Верховної Ради.

Так, серед запитів до проблем, які є спільними для всієї Чернігівської области, можна виокремити:
- щодо допомоги у врегулюванні питань, пов'язаних зі життєдіяльністю прилуцької міської територіяльної громади;
- щодо ситуації з військовими Збройних Сил України, звільненими з роботи, та непогашеними кредитами під час проведення часткової мобілізації.

Окрім того, Руслан Марцінків надавав допомогу військовослужбовцям під час збору коштів для відправлення в зону АТО, передав технічні засоби працівникам Сосницького літературно-меморіяльного музею, відновив гаряче водопостачання дитячому садочку смт. Ладан, що на Чернігівщині.

Руслан Марцінків за власного авторства або у співавторстві з іншими народними депутатами подав на розгляд парламенту 21 законопроєкт за 2014 рік.

Серед них виокремимо:
- щодо особливостей передачі в оренду чи концесію комунальних об'єктів, проти прихованої приватизації рентабельних комунальних підприємств у галузі тепло- та водопостачання;
- щодо змін до державного бюджету в царині ЖКГ із метою визначення пріоритетів та збільшення фінансування потреб галузі в поточному році;
- про регулювання містобудівної діяльності (щодо сплати забудовником коштів пайової участи у розвитку інфраструктури);
- про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту житлових прав громадян, за впорядкування діяльности хостелів і гуртожитків у багатоквартирних будинках;
- щодо відзначення 180-річчя від дня народження видатної української письменниці Марії Олександрівни Вілінської (Марко Вовчок);
- щодо відновлення Україною статусу ядерної держави;
- щодо вшанування 350-ї річниці від часу загибелі козацького полковника Івана Богуна;
- про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо гарантування права громадян на загальне водокористування;

Хочемо зазначити, що Руслан Марцінків у складі націоналістичної партії постійно голосує за законопроекти, спрямовані на користь українського суспільства. Зокрема, такі, як: проєкт закону про очищення влади та антикорупційне законодавство.

Повідомляємо також до уваги жителів Чернігівщини, що на території области є постійні громадські приймальні народного депутата:

у місті Чернігів – просп. Миру, буд. 29,контактний телефон: (093)70 00 753;

у Прилуках – вул. Ю.Коптєва, буд.10, кв.1. Окрім того, до приймальні Руслана Марцінківа можна зателефонувати за номерами: (04637)3-14-93 та (096)066-88-08;

У Бобровиці – вул. Незалежності, 44. Зі своїми проблемами та пропозиціями мешканці Бобровиці можуть звертатися у середу та п'ятницю з 10:00 до 18:00. Також до приймальні можна зателефонувати за номером: 067 756-87-33.


Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.