Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 06:57:26

Юрій Луценко презентував команду "Блоку Петра Порошенка" на Чернігівщині. ВIДЕО

30.09.2014   10:23Агенцiя

В обласному музично- драматичному театрі імені Т.Шевченка минулої суботи партійному активу Блоку Петра Порошенка було представлено кандидатів у народні депутати по округах Чернігівщини.

Представити їх прибув Юрій Луценко, бо "на Козелеччині і Ічнянщині багато могил моїх родичів, та й до Мени недалеко"... Жарт- натяк на колонію, де він сидів за режиму Януковича, зал оцінив.

Юрій Луценко, як завжди, сипав дотепами і образно оцінював нашу політику і навіть нашу війну: "На щастя, російські генерали більші дебіли, ніж наші генерали. А гопники з автоматами воювати не вміють". Мирний план Президента Порошенка Юрій Луценко оцінив просто і вичерпно: "За два дні прямого російського вторгнення ми втратили тисячу наших бійців. Хтось хоче воювати з професійною армією, озброєною сучасною технікою? Вперед - на фронт! Мій син на війні отримав автомат 1963 року випуску - на рік старший за мене. З такою зброєю багато навоюєш? План Президента Порошенка передбачає зупинку Путіна. А стіна, якою відокремлено гтопників, упаде. Але впаде, не залита кров'ю наших хлопців".

Голова партії "Блок Петра Порошенка" переконаний, що Путіну в Києві допомагають п'ята колона і "наші ідіоти у політиці". Особливо ті, що представляють "політичне мєлкочлєнство".

Юрій Луценко переконаний, що всі п'ять кандидатів, які представляють Блок Порошенка на Чернігівщині, є бійцями для проведення реформ, адже досі Верховна Рада була недієздатна в сенсі реформ. Без них же "чорна діра Москви нас засмокче". Тому то Порошенко і оголосив про план з 60 реформ.

На Чернігівщині Блок Петра Порошенка представляють: по 205 округу - Владислав Атрошенко, по 206 - Валерій Куліч, по 207 - Анатолій Євлахов, по 209 - Олександр Харченко і по 210 - Олег Дмитренко.

Що вони  кажуть?


Владислав Атрошенко: "Часто буваючи в селах Ріпкинського та Чернігівського районів, я бачу, що в багатьох із них кількість виборців дорівнює кількості жителів. Тобто нема дітей. і дивлячись в очі тим стареньким бабусям, яких я можу на наступні йзустрічі уже й не побачити, намагаюся зробити хоч щось, щоб полегшити їх нелегке життя".

Валерій Куліч: "Я звик займатися ділом і, хоча ніколи не був у жодній партії, тепер вступив у Блок Петра Порошенка, щоб підтримати його реформи і допомогти Президенту витягти країну з війни і безладу".

Анатолій Євлахов: "За три роки Корюківська фабрика, де я працюю, створила триста робочих місць, а всього у нас працюють 1200 людей, що мають середню зарплату 7 тисяч гривень. Йду у Верховну Раду, щоб змінити систему і щоб весь наш край жив не бідніше за корюківчан".

Олександр Харченко: "Тільки Порошенко два роки тому зібрав випускників західних вузів і сказав, що вони потрібні Україні. Інші ж роз'їхалися в чужі країни, або пішли в бізнес, але не в державні структури. Гетьман у час війни і в мирний час - це різні гетьмани. Зараз іде війна і ми мусимо об'єднатися навколо Президента, щоб перемогти".

Олег Дмитренко: "Наші діти зробили Революцію Гідності, а ми, маючи досвід господарського керівництва, повинні подолати оце лихоліття в економіці і зупинити війну".

Юрій Луценко про Росію, Юлю і Атрошенка

«Україна – історична місія для російського народу, - переконаний Юрій Луценко. – Росіяни постійно живуть наче на оточеному острові, у них завжди кругом вороги. Це острів то царизму, то сталінізму, то путінізму. Прибалти живуть краще – так вони німці. Поляки краще – так вони католики. А про те, що й болгари живуть краще – росіяни і не дізнались. Якщо заживуть краще українці – це кінець російській імперії».

Юрій Луценко розповів красномовний за своїм дикунством приклад російської натури: їх курсанти здавали заліки зі стрільби у секторі Д по українських військових. Їм за це заліки ставили!

В день представлення кандидатів від Блоку Петра Порошенка у Чернігові також перебувала недавня соратниця Юрія Луценка – Юлія Тимошенко. Але він не з нею. Тому що треба витягувати Україну з біди, а це можна зробити тільки об’єднавшись навколо Президента. Критикувати не тільки легко, але й шкідливо для держави у час війни.

Відомий політик не обминув і теми, яку намагаються роздувати конкуренти проти Владислава Атрошенка: «Так, він помилявся. Але коли голосував за бюджет Януковича – то, як мажоритарник, робив правильно, адже гроші мали піти на округ. Так, деякі депутати не зрозуміли що відбувається і продовжили голосувати після прийняття бюджету. Так, це був страшний день, коли приймалися драконівські закони Януковича. Але в нашій партії немає депутатів, які причетні до диктатури. I Владислав дав мені відповідь на це запитання. Вже через дав дні він вніс законопроект про скасування цих законів. Скажу по-мєнтовськи: це – алібі. Поки інші говорили, Атрошенко подав конкретний законопроект. I протистояв хунті з першого дня драконівських законів», - заявив політв’язень режиму Януковича, один з польових командирів Майдану Юрій Луценко.

…І щоб ми не говорили – знову повертаємося до теми війни. Рана окупованого Криму і розтерзаного Донбасу ще довго кровоточитиме, та й зараз на фронті війни з Росією гинуть хлопці з Чернігівщини. Юрій Луценко красномовно переказав слова жінки зі Слов’янська: «Нада било с’єсть тєррорістічєскаво гавна, чтоби палюбіть чорний украінскій хліб!».  Грубо, але точно.

Тож і мирному плану Президента Порошенка нема альтернативи, як і без реформ не обійтися. Якщо хочемо жити в нормальній і заможній країні. Без хабарів, «відкатів» і безладу. Наостанок ще цитата від Луценка: «Караван іде, а без собак українського села не буває».

Василь ЧЕПУРНИЙ  

PR  

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.