Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:44:53

Анатолій Євлахов пропонує виборцям соціальну угоду

29.09.2014   10:53Агенцiя

Кандидат у народні депутати України по 207 виборчому округу Анатолій Євлахов запропонував виборцям соціальну угоду.

Запропонований документ під назвою «особистий наказ виборця» є своєрідною соціальною угодою про співпрацю  між кандидатом і виборцем, який проживає на території 207-го одномандатного округу.

В особистому наказі можна зазначити конкретні проблеми, які турбують виборця в його селі, селищі, місті або районі, та наказати Анатолію Євлахову їх вирішити.

Крім того, в документі зазначено 10 особистих зобов’язань Анатолія Євлахова, які також передбачено і в його передвиборчій програмі.

«Дотепер депутати були непідконтрольні виборцям і не несли відповідальності за реалізацію своїх передвиборчих клятв і обіцянок. Тож я вирішив покласти цьому край», – вважає Анатолій Євлахов, пояснюючи причини, що спонукали його до створення документу.

Особистий наказ кандидату може підписати будь-який повнолітній громадянин, який проживає на території 207-го округу.

Одним із перших, хто підписав запропоновану соціальну угоду, був житель Корюківки Сергій Доропей.

«Повністю підтримую ініціативу нашого земляка. Упевнений, що  Анатолій Євлахов докладе всіх зусиль для виконання цієї угоди, і вже найближчим часом після виборів ми побачимо позитивні зміни не тільки на рідній Корюківщині, а й в усіх районах, що входять до 207 округу. Вірю, що це не порожні обіцянки, а конкретна програма, яка буде виконана», – заявив корюківчанин, підписуючи наказ кандидату.

 

ОСОБИСТИЙ НАКАЗ ВИБОРЦЯ
Кандидату в народні депутати України по 207 виборчому округу
ЄВЛАХОВУ АНАТОЛІЮ СЕРГІЙОВИЧУ

26 жовтня 2014 року відбудуться позачергові  вибори до Верховної Ради України. Дотепер депутати були непідконтрольні виборцям і не несли відповідальності за реалізацію своїх передвиборчих клятв і обіцянок. Цим наказом я зобов’язую кандидата в народні депутати України ЄВЛАХОВА А. С. прийняти на себе і виконувати конкретні зобов’язання в інтересах моєї родини та місцевої громади. В разі невиконання взятих на себе прав і обов’язків кандидат повинен буде добровільно скласти депутатський мандат.
Звертаю увагу кандидата в народні депутати України Анатолія ЄВЛАХОВА на конкретні проблеми, які турбують мене в моєму селі, селищі, місті та районі, та наказую їх вирішити: ________________________________________________________________
Я готовий (готова) укласти соціальну угоду про співпрацю з кандидатом у народні депутати України Анатолієм ЄВЛАХОВИМ
ВИБОРЕЦЬ (ПІП): __________________________________________________
Місце проживання  ___________________________________________,
Телефон_______________________________,   підпис  виборця__________________________________

ОСОБИСТІ ЗОБОВ’ЯЗАННЯ
Кандидата в народні депутати України Анатолія ЄВЛАХОВА

1. Залучати вітчизняні та іноземні інвестиції в економіку краю з метою підвищення якості життя населення, розширення податкової бази, збільшення відрахувань до місцевих бюджетів та створення нових робочих місць.
2. Спільно з підприємцями Полісся реалізувати бізнес-проекти зі створення нових виробництв та збільшення робочих місць, особливо для молоді в сільській місцевості.
3. Підтримувати місцеві громади та органи місцевого самоврядування, сприяти безперебійному та вчасному отриманню громадянами соціальних виплат, допомог, пенсій та їх індексуванню.
4. Допомагати в підготовці до зими та в  отриманні виборцями скрапленого газу та твердого палива.
5. Забезпечити виконання органами влади та підприємствами ремонту та утеплення будинків, освітлення вулиць, очищення криниць, організації нових сміттєзвалищ, автобусного сполучення та ремонту доріг.
6. Не допустити підвищення комунальних тарифів вище соціально та економічно обґрунтованої межі за рахунок впровадження енерго- та ресурсозберігаючих технологій та внутрішніх резервів підприємств енергозабезпечення.
7. Встановити 100 нових дитячих та спортивних майданчиків та видати 10 книжок для дітей та юнацтва.
8. Нещадно боротися з корупцією в органах влади, чиновницькою пихатістю та неповагою до громадян.
9. Втілити в життя принципи люстрації ватажків кривавого режиму Януковича та їхніх посіпак з числа депутатів, які голосували за «криваві» диктаторські закони 16 січня, що призвели до силового протистояння в суспільстві та спровокували зовнішню агресію проти України.
10. Створити Громадську приймальню в кожному районі та проводити регулярний особистий прийом громадян.

Наказ виборця прийняв                                                                                                            Анатолій ЄВЛАХОВ

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини