Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:08:01

Юлія Тимошенко: "Нашій країні потрібне сильне, рішуче, впевнене, патріотичне та добре організоване керівництво"

29.09.2014   10:10Агенцiя

У суботу, 27 вересня, лідер партії ВО «Батьківщина» побувала на Чернігівщині.

У Центрі підтримки армії Андрія Дериземлі

Свій візит Юлія Тимошенко розпочала із зустрічі з бійцями із зони АТО та їх родинами. Хлопці, що по п’ять місяців перебували на Сході, поділилися враженнями та розповіли про події, очевидцями яких вони стали. Серед головних проблем  вони називали: відсутність зброї, незабезпеченість самими необхідними речами, незрозумілі дії керівництва і як результат втрати особового складу батальйонів. Бійці кажуть, що якби не допомога волонтерів, взагалі, не знають як вижили б.

У Центрі підтримки армії Юлії Тимошенко показали одяг, взуття та інші речі, які найближчим часом волонтери організації передадуть батальйонам.

- Я хочу подякувати всім волонтерам України, всім людям, які присвячують свій час, віддають свої ресурси і можливості для того, щоб допомагати сьогодні нашим хлопцям, які захищають нас на всіх фронтах. Я думаю, що держава мусить набагато більше робити для своєї армії, для добровільних батальйонів, для всіх поранених, для тих родин, які втратили своїх чоловіків, дітей і батьків, - сказала лідер ВО «Батьківщина».

Вона також розповіла, що її команда підтримує такі волонтерські центри і буде усіляко допомагати. Зокрема зараз мова йде про надання фахових юристів для вирішення правових проблем українських військовослужбовців та професійних психологів, послуги яких теж зараз вкрай необхідні.

- Ми будемо брати найактивнішу участь в тому, щоб такі центри працювали. Наша команда буде все робити для того, щоб волонтерський рух був також посилений нашою підтримкою, – додала Ю.Тимошенко.

Городнянці: «Головне, щоб не було війни»

У Городні послухати лідера «Батьківщини» зібралося чимало людей. Оплесками та позитивними вигуками вони висловлювали їй свою підтримку.

Спілкуючись з містянами, Юлія Тимошенко говорила про російську агресію, про розорену армію, про неоціненну допомогу волонтерів, про необхідність створення дипломатичного фронту. Також вона зазначила:

- Україні зараз потрібне сильне, рішуче, впевнене, патріотичне та добре організоване керівництво, яке точно знає куди країну вести, як захищати, як організувати армію і як не дати Україні залишитися без своєї землі.

Мешканці Городні висловлювали сподівання, що Юлія Тимошенко, коли прийде до парламенту, зможе побороти корупцію, збільшити пенсії. Також люди казали, підтримують вступ до НАТО, бо вважають, що якби Україна була серед членів цієї організації, то не було б війни.

- Юля – це людина, яка навіть у в’язниці не змінила свої переконання. Особисто я її завжди підтримував. На виборах у нас вся вулиця за неї голосувала, - сказав пенсіонер Анатолій Жалобський.

- Вона зможе підняти зарплати. Ми вболіваємо щоб був мир, ми хочемо щоб Україна була єдиною. Буде мир – буде спокій, буде стабільність. Обстановка у нас зараз дуже погана в країні, - поділилася своїми думками Тетяна Георгіївна. - А Юля зможе все це змінити. Вона сильна і мужня. 

Багато людей висловлювалися, що головне на сьогодні - аби не було війни, щоб був мир.

Представлення кандидата у Бахмачі

Зустріч у Бахмачі була не менш емоційною, не зважаючи на доволі пізній час. Після виступу Юлія Тимошенко запросила на сцену Вячеслава Неволько, якого підтримала ВО «Батьківщина» як кандидата в народні депутати по 208 округу. Вона звернулася до нього:

- Ви чітко і ясно скажіть, що по-перше, ви не втомитесь боротися, по-друге, ви не зламаєтесь, вас не куплять і ви не зрадите.

Також вона наголосила, що це звичайний український громадянин, який не є представником кланів, не є великим бізнесменом, - він просто хоче прийти і навести лад у держав, для цього має освіту, фах і достатньо сил боротися.

Вячеслав Неволько подякував за довіру та пообіцяв не зламатися, бути послідовним та не зрадити. Після такої обіцянки він отримав посвідчення кандидата в депутати.

По завершенню зустрічі Юлія Тимошенко роздала квіти, які були подаровані їй, жителям Бахмача.

ВІДЕО ГАРМАТА-ТВ:

Марина Котова

PR

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини