Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 05:19:05

Олександр Вілкул: Ми йдемо на вибори щоб врятувати Україну від економічної катастрофи та хаосу

26.09.2014   15:10Агенцiя

«Опозиційний блок» йде на вибори, щоб врятувати Україну від економічної катастрофи. Про це заявив один з лідерів політичної партії Олександр Вілкул на прес-конференції у Києві.

«Ми — за можливість проведення самостійної регіональної гуманітарної політики. Люди у кожній області самі мають вирішувати на якій мові їм спілкуватися, що святкувати і яким героям зводити пам’ятники Ми йдемо на вибори, щоб Україна була єдиною, щоб знизити напругу та протистояння в країні. Ми йдемо на вибори, щоб врятувати Україну від економічної катастрофи та хаосу», — каже Олександр Вілкул.

За його словами, падіння промислового виробництва тільки у серпні становило близько 20%. Гривня девальвувала удвічі. Натомість, майже удвічі зросли ціни на продукти та ліки. При цьому зростання пенсій та зарплат не відбувається.

«Ми будемо наполягати на справедливій індексації пенсій та зарплат. Наскільки подорожчали продукти та медикаменти, настільки ж має зрости і пенсія і зарплата. Влада «проїдає» міжнародні кредити, які віддаватимуть вже наступні покоління», — вважає Олександр Вілкул.

Також представник Опозиційного блоку впевнений, що необхідно розробити нові програми для підтримки вітчизняної економіки та спрямовувати коштів на розвиток виробництва, збереження робочих місць та підвищення рівня життя українців.

Політик також зауважив, що за 4 роки його роботи у владі (спочатку губернатором Дніпропетровської області, пізніше віце-прем’єр-міністром) тарифи та ціна на хліб були стабільними. Нинішня ж влада за кілька місяців збільшила їх практично удвічі.

Прес-служба Опозиційного блоку

PR
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.