Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 05:50:04

Хто з представників Чернігівщини у списках "Сильної України"

20.09.2014   11:58Агенцiя

"У партійний список потрапили люди, які не заплямували себе корупцією чи антиукраїнською, непатріотичною позицією", - заявив Сергій Тігіпко, оголошуючи відповідне рішення З’їзду.

На думку експертів, при формуванні партійного списку був зроблений акцент на професіоналізмі людей, а не на ідеологічних факторах. Обиралися ті, хто прийшовши до парламенту, будуть здатні ефективно та професійно працювати, втілювати інноваційні програми та проекти, а не займатися популізмом.

Саме тому перша п’ятірка списку «Сильної України» включає в себе людей, які мають реформаторський досвід і є прибічниками проведення реформ не лише на словах. За словами Сергія Тігіпка, це представники тих галузей економіки, які в першу чергу потребують реформ і створення сприятливого інвестиційного клімату.

Отже, до першої п’ятірки увійшли:

1.                Сергій Тігіпко, голова партії «Сильна Україна»

2.                Валерій Хорошковський, колишній перший віце-прем’єр, який, як і С.Тігіпко, залишив уряд Азарова на знак протесту проти антипідприємницької позиції прем’єра

3.                Світлана Фабрикант, народний депутат з Одеси

4.                Андрій Гамов, голова бюро Запорізької організації «Сильної України»

5.                Ігор Мазепа, інвестиційний банкір, голова Concord Capital

Політологи, оцінюючи передвиборчий список, зазначили, що такий підбір кандидатів в народні депутати, доводить, що Сергій Тігіпко «дотримується своїх ідеологічних принципів і дуже розбірливий у виборі союзників». Крім того, вони звернули увагу, що при формуванні списку партії вдалося не потрапити під вплив олігархічних груп. В партійному списку є настільки різні люди, що доведеться проводити виважену політику, збалансовуючи їхні бізнес-інтереси на користь партії.

- Я – за внутрішню конкуренцію в середині партії. Якщо ми навчимося такій здоровій конкуренції, зробимо її конструктивною – це зробить нас сильними. Саме цього я й хотів досягнути, - заявив Тігіпко, зачитуючи список.

Серед кандидатів у списку «Сильної України» є і представники Чернігівської області. Це Максим Городній, Віктор Тканко, Галина Ларченко, Микола Макаренко, Микола Левківський та Валерій Пустовойт.

Максим Аркадійович Городній очолював обласну організацію партії «Сильна Україна» ще у 2010 році. Він залишився їй вірним і сьогодні. На його думку програма партії є зрозумілою кожному українцю. Це встановлення миру, відновлення економіки та соціальних стандартів.

- Найголовніше на сьогодні це встановлення миру та відновлення мирного життя. Ця теза пронизує всю програму партії від початку і до останнього слова. Друга теза – це відновлення економіки, проведення реформ та відродження промислового потенціалу країни. Крім того партія пропонує відновити старі соціальні стандарти і доповнити їх новими нормами, а також – вжити ряд заходів для зниження рівня безробіття, - говорить Максим Городній.

На думку Віктора Тканка, серед представників Чернігівської області, які увійшли до списку «Сильної України», люди з великим досвідом роботи, які користуються авторитетом серед мешканців області і представляють різні регіони Чернігівщини.

PR

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.