Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:36:22

Рибакову запропоновано вибачитись і не йти у Верховну раду

15.09.2014   08:28Агенцiя

В Семенівському районі сталась подія, якої не було, мабуть, не тільки в історії Семенівського району, а і всієї Чернігівської області.

В суботньому номері районної газети голови районної ради та адміністрації звернулись з відкритим листом до кандидата в депутати на позачергових виборах до Верховної ради одіозного Ігоря Рибакова з тим, щоб той зняв свою кандидатуру з балотування та вибачився перед громадою.

Відкритий лист народному депутату І.О.Рибакову від голови Семенівської районної державної адміністрації Деденка С.І. та голови Семенівської районної ради Малковича В.В.


Шановний Ігорю Олександровичу!

26 жовтня 2014 року відбудуться позачергові вибори депутатів Верховної Ради України, про участь у яких заявлено Вами на зустрічі з жителями Семенівського району.

Вважаємо, що за час депутатства Ви скомпроментували себе скандалом з так званою «купівлею» депутата Верховної Ради України Р.Забзалюка, а також голосуванням за «диктаторські закони» 16 січня, якими було значно скорочено громадянські права та запроваджені репресивні заходи до простих українців, в тому числі і мешканців Семенівського району. Прийняття цих законів призвело до найгострішого силового протистояння в державі, а протести вийшли за межі Києва та охопили всю територію України.

Зараз наша країна перебуває в важкому фінансовому стані і, на наш погляд, гречки та медикаментів наразі більше потребує українська армія, а кошти замість організації зустрічей з громадою, оренди та оформлення рекламних щитів доцільно направити на переоснащення котелень бюджетної сфери району, що дасть змогу зекономити значну кількість газу та надати роботу мешканцям Семенівщини, зайнятих на виробництві торфобрикету та в лісовій галузі.

Ми переконані, що ви несете політичну відповідальність за всі ваші діяння у парламенті та не маєте морального права балотуватися до Верховної Ради України.

Пропонуємо Вам вибачитись перед громадою, яка Вас обрала та відмовитись від участі у виборах.

Голова Семенівської Голова Семенівської Райради
РДА Деденко С.І. Малкович В.В.


Можна вважати це гарним прикладом для очільників інших районів північного округу Чернігівщини та інших округів, де виставляють свої кандидатури представники колишньої регіональної більшості.
Приймайте естафету ті, хто шанують себе та честь своїх громад!

Павло БОНДАРЕНКО, депутат Семенівської районної ради.


http://siver.com.ua/news/ribakovu_zaproponovano_vibachitis_i_ne_jti_u_verkhovnu_radu/2014-09-14-15364
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини