Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:50:43

Валерій Дубіль: Щиро вітаю вас із Днем Прапора та Днем Незалежності – світлими святами Української державності!

22.08.2014   08:20Агенцiя

Дорогі мої земляки! Це не просто святкові дні, це священна пам'ять про покоління наших предків, які формували українську націю, боролися за державність нашої країни і брали відповідальність перед історією.

Нам випала почесна і нелегка місія – здійснювати мрію сотень поколінь наших пращурів – вчитися бути господарями на своїй - Богом даній – землі. Шанувати її і звеличувати своєю відданою працею. В добробуті й злагоді ростити дітей, бути мирними і добропорядними сусідами.

За свою тисячолітню історію наш давній український народ пройшов чимало випробувань, це зробило нас сильними, мужніми, мудрими.

Але попереду ще дуже багато викликів – необхідно перемогти у війні на Сході, відрубати всі голови корупційній гідрі та зрештою провести чесні парламентські вибори!

Впевнений, сьогодні нам також стане сили, щоби здолати ворога, об’єднатися заради наших мужніх воїнів, які з усією міццю намагаються побороти зло сепаратизму і тероризму.

Вони потребують і заслуговують на нашу підтримку, чесність , відповідальність, на нашу єдність. Цим кожний з нас покаже світові власний, не паперовий патріотизм. Адже кров Героїв Небесної Гвардії була пролита недарма.

Зараз, як ніколи, вкрай важливим є кожному на своєму місці чесно, відповідально виконувати свої професійні обов’язки.
Прошу вас зберегти у своїх душах тепло і любов до своєї Батьківщини – благополучної, заможної, європейської, і водночас сильної та великодушної України.

Нашій Вітчизні потрібні ваші руки, ваш талант, ваш патріотизм, ваша мудрість, ваше вміння бути УКРАЇНЦЕМ!

Слава вам, дорогі жителі древньої Сіверської землі!
Слава Господу нашому Ісусу Христу!
Слава Україні!
Героям слава!


З повагою народний депутат України ВО «Батьківщина» Валерій ДУБІЛЬ

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини