Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 08:22:03

Політичне призначення?

21.08.2014   09:01Агенцiя

На черговій сесії міської ради, що відбудеться 28 серпня, вирішуватиметься важливе кадрове питання – призначення на посаду директора комунального підприємства «Телекомпанія «Прилуки». Варто зауважити, що на попередньому сесійному засіданні депутати задовольнили заяву про звільнення колишнього директора Вікторії Сак, подану нею 26 травня.

Щоб визначитись із кандидатурою можливого керівника, працівники телекомпанії взяли участь у таємному голосуванні. Як стало відомо з достовірних джерел, більшість голосів (16) було віддано за радника міського голови з питань менеджменту Галину Мончуляк.

Іншу кандидатуру – Ірину Павлютіну, яка тривалий період часу працювала головним редактором комунального телебачення, а також була другим номером у списку кандидатів у депутати Чернігівської обласної ради на виборах 2010 року від Партії регіонів, – підтримали лише двоє працівників.

Але така розстановка сил не влаштувала представників окремої політичної партії, котра й запропонувала Ірину Павлютіну кандидатом на посаду директора. Йдеться про місцевий осередок Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», голова фракції якого в міській раді Світлана Яременко заявила, що призначення керівника комунального телебачення має відбуватися за квотою цієї партії.

Як бачимо, прилуцька «Батьківщина» має намір «поставити» на відповідальну посаду людину, яка б забезпечила політичні амбіції партії напередодні виборів. Судячи з усього, для цього можна запросто знехтувати думкою колективу.

 

http://gradpryluky.info/index.php/rubriki-gazeti/rubryky-gazety/miski-novyny/item/401-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%96%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F?
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.