Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:25:11

"Ялівщина": проблема поступово наближається до свого вирішення

06.06.2014   08:08

5 червня заступник голови обласної ради Валентин Мельничук провів засідання робочої групи з питань підготовки пропозицій щодо функціонування регіонального ландшафтного парку «Ялівщина».

Захід відбувся за участі представників громадськості, засобів масової інформації, членів постійної з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів, на чолі з її головою Арсеном Дідуром.

Нагадаємо, що на минулому засіданні робочої групи, яке відбулося 28 травня, було прийнято рішення доручити юридичним відділам обласної державної адміністрації та обласної ради спільно з департаментами екології та природних ресурсів і фінансів ОДА протягом тижня напрацювати відповідні проекти документів щодо створення комунального підприємства РЛП «Ялівщина» Чернігівської обласної ради. А вже 3 червня відбувся попередній розгляд напрацьованих матеріалів по комунальному підприємству, в ході якого були внесені відповідні зауваження та пропозиції.

Отож сьогодні напрацьований документ членам робочої групи презентувала в.о.директора Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації Катерина Тканко.

Одночасно робочою групою, яку очолює Валентин Мельничук, було розглянуто і проект рішення обласної ради «Про клопотання до Чернігівської міської ради щодо надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для функціонування регіонального ландшафтного парку «Ялівщина».

В ході обговорення обох проектів рішень члени групи дійшли згоди взяти їх за основу та після певного доопрацювання рекомендувати включити в порядок денний чергового пленарного засідання обласної ради, яке заплановано на 17 червня, для затвердження.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини