Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:34:30

Зустрічі Юлії Тимошенко на Чернігівщині. ФОТОрепортаж

23.05.2014   08:27

В передостанній день виборчих перегонів у Чернігові, Ніжині та Прилуках відбулися зустрічі з одним з найбільш рейтингових кандидатів на посаду Президента України Юлією Тимошенко.

Розпочала свій тур Чернігівщиною Юлія Тимошенко у Прилуках. Під час спілкування з прихильниками та шанувальниками вона подякувала всім за участь у Революції Гідності, за мужність та стійкість під час подій на Майдані.

- Я вклоняюся кожному з вас, - сказала Ю.Тимошенко,  - за те, що поки я була у в’язниці, ви змогли зробити славну, сильну революцію гідності. Я дякую всім, хто був на майданах, підтримував революцію душею, співчував їй, і робив все, щоб вона перемогла. Вірю, що ви – одна команда перемоги. І Україна завдяки вам практично звільнилася від диктатури.

Лідер «Батьківщини» нагадала про те, що сьогодні важливо не втратити здобуті під час Майдану нові цінності та принципи життя країни, як це сталося у 2004 році після Помаранчевої революції. На її думку тодішня влада почала вибудовувати нову зручну для себе модель існування, практично  не турбуючись про долю пересічних українців. Вона покаялася та повинилася у тому, що за часів свого прем’єрства не змогла дійти до перемоги.

- Прошу вибачення за те, що у 2005 році після помаранчевої революції я не змогла зламати хребет олігархії, я не змогла зробити те,  чого ви від мене очікували. Як виявилося, інколи сил у політика іноді буває недостатньо, - сказала Юлія Тимошенко.

Також вона додала, що зараз настав той час, коли потрібно зрозуміти, де у 2004 році були допущені помилки і не повторити їх знову. Вона пообіцяла боротися з олігархічними кланами і будувати зовсім нову країну.

- Скільки у мене є досвіду, сил, можливостей і впливу – все це буде присвячено виключно одній меті, щоб ви відчули себе на власній землі щасливими людьми, - сказала політик.

На зустрічі у Ніжині Юлія Володимирівна розповіла, що  за останні два з половиною роки змінила своє ставлення до життя. На її думку дуже важливо любити та берегти своїх рідних та близьких, бо невідомо як складеться доля і чи буде наступна зустріч. Зі сльозами на очах згадала вона свою немічну маму, яку не бачила поки перебувала за гратами, та батька, який помер в ці роки.

Перебування у в’язниці зробило Юлію Тимошенко сильнішою: те з чим їй довелося стикнутися могло зламати кожного. Вона розповіла, що навіть не підозрювала, що існує таке колосальне безправ’я, беззаконня, жорстокість і терор. Саме тоді вона зрозуміла, що політики і люди, які далекі від політики, живуть на різних планетах.Тимошенко додала, що вона у неоплатному боргу перед народом України, а тому буде боротися за перемогу до кінця. Вона заявила, що її опоненти роблять все можливе, щоб вона не потрапила до другого туру виборів, але Ю.Тимошенко запевнила виборців, що збирається розчарувати усіх своїх опонентів: «Я буду у другому турі, і разом ми будемо захищати Україну».

Також вона закликала всіх приходити на вибори у неділю, 25 травня.

У Ніжині та Прилуках разом з виборами Президента відбудуться вибори міських голів. Юлія Тимошенко особисто представила кандидата від ВО «Батьківщина» - Валерія Салогуба у Ніжині. І закликала громаду підтримати його кандидатуру.

Під час зустрічі у Чернігові зі сцени пролунав заклик не довіряти телебаченню, бо всі телеканали належать олігархам. Також Юлія Тимошенко наголосила на тому, що не можна обирати президента по зовнішності. Треба чути, що говорить людина. Також вона закликала людей не читати передвиборчі програми кандидатів.
- У цих програмах політтехнологи напишуть все, що ви хочете почути, - пояснила вона.

На переконання політика важливими для виборців та найбільше інформації про кандидата вони можуть отримати в ході дебатів. Саме в такому форматі, коли можна задавати прямі запитання та отримувати на них відповіді, розкривається суть політика. Юлія Тимошенко заявила, що готова зустрітися в чесних телевізійних дебатах із головним своїм опонентом. Вона зазначила, що виборці мають побачити дебати, а не порожні стільці.

Лідер ВО «Батьківщина» закликала своїх прихильників обов’язково взяти участь у виборах, бути мудрими та розсудливими і прийняти правильне рішення, щоб Україна стала процвітаючою державою, а українці - найщасливішими людьми.

PR


 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини