Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:04:10

Журман став головою правління обласного відділення Фонду страхування

08.05.2014   10:21Агенцiя

На черговому засіданні правління обласного відділення Фонду обрано нового голову та розглянуто актуальні питання роботи

7 травня 2014 року, у м. Чернігові, відбулося чергове засідання правління обласного відділення Фонду, на якому було розглянуто низку питань, у тому числі: про зміни у складі членів правління обласного відділення Фонду, про вибори голови правління обласного відділення Фонду, про затвердження звіту про виконання бюджету обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності за 2013 рік, про внесення змін до бюджету Чернігівського обласного відділення Фонду на 2014 рік в розрізі робочих органів відділення, звіт директора виконавчої дирекції про виконання рішень правління відділення Фонду, використання страхових коштів та з інших питань діяльності Фонду, про оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів бюджету відділення Фонду в 2014 році.

На засіданні головою правління обласного відділення Фонду було обрано Журмана С.М., заступника голови – керівника апарату Чернігівської обласної державної адміністрації. До складу правління відділення також введено Хілик О. М., першого заступника директора Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації і Здор А. І., заступника начальника Управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації.

Правлінням затверджено звіт про виконання бюджету відділення Фонду за 2013 рік по доходах у сумі 9 млн. 400 тис. грн. (з урахуванням  результату виконання бюджету за 2012 рік) та по витратах у сумі 187 млн. 874 тис. грн. Відзначалося, що витрати на виплати допомог у 2013 році склали 119 млн. 049 тис. грн., у тому числі: по тимчасовій непрацездатності (без допомоги по догляду за хворими) – 76 млн. 699 тис. грн., по тимчасовій непрацездатності по догляду за хворими – 8 млн. 471 тис. грн.,  по вагітності та пологах – 33 млн. 061 тис. грн. та на поховання – 818 тис. грн. По статті «Оздоровчі заходи» було використано 55 млн. 550 тис. грн.

Директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду Савич П.І. у своєму звіті, зокрема, розповів про ситуацію із надання фінансування у 2013 році та І кварталі поточного року наголосивши при цьому, що відповідно до Порядку фінансування страхувальників для надання застрахованим особам матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду, фінансування страхувальників здійснюється протягом десяти робочих днів після надходження заяви - розрахунку. Так, за І квартал 2014 року надано 7 055 заяв-розрахунків на фінансування матеріального забезпечення на загальну суму 31 млн. грн. Профінансовано 25 млн. грн. Решту коштів (6 млн. грн.) страхувальники отримали протягом квітня 2014 року.

Водночас Савич П.І. надав вичерпну інформацію членам правління про роботу з питань, зокрема, щодо зменшення кредиторської та дебіторської заборгованості по коштах Фонду, заходах по відшкодуванню заборгованості, унеможливлення незаконного заволодіння коштами Фонду, надання соціальних послуг застрахованим особам та членам їх сімей. Дії робочих органів обласного відділення, зазначив Савич П.І., відповідають нормативній базі і направлені на виконання рішень правління Фонду та правління обласного відділення.

На засіданні правління також було зазначено, що основним завданням оздоровчої кампанії за кошти Фонду у 2014 році є недопущення зменшення кількості дітей, охоплених оздоровленням в минулому році (9016 осіб). На ці цілі в поточному році бюджетом відділення Фонду передбачено 21 млн. 240 тис. грн., що в 2,1 рази перевищує фактичні витрати 2013 року. Суттєве зростання видатків передбачає збільшення кількості путівок придбаних за повну вартість з подальшою їх видачею застрахованим особам з частковою оплатою у розмірі 10%.

Засідання пройшло під головуванням голови правління, заступника голови – керівника апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Журмана С.М. 

Прес – служба виконавчої
 дирекції обласного відділення Фонду

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини