Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:40:26

ВИБОРИ 2014: У Чернігові набирає обертів підготовка до виборів

09.04.2014   15:41

Обладнання приміщень під виборчі дільниці, забезпечення комісій телефонним зв’язком, оргтехнікою, необхідними для роботи меблями та сейфами для зберігання документів, перевірка аварійного освітлення і наявність аптечок із медикаментами – ці та інші нагальні на старті виборчої кампанії питання обговорені в Чернігівській міській раді.

Сьогодні тут проведено нараду з питань матеріально-технічного забезпечення виборчих комісій на чолі з заступником міського голови – керуючим справами виконкому Станіславом Віхровим. Він повідомив, що вже є затверджений календарний план організації і проведення виборів. «Не гаючи часу ми повинні приступити до виконання завдань, покладених законом на органи місцевого самоврядування в частині забезпечення роботи територіальної та дільничних виборчих комісій», - наголосив С. Віхров.

Також він уточнив, що місто Чернігів буде єдиним виборчим округом №208, де передбачено 126 виборчих дільниць на постійній основі. Крім того, виконком міської ради ухвалив рішення про подання окружній виборчій комісії щодо утворення тимчасової виборчої дільниці в СІЗО.

Заступник міського голови звернувся до керівників бюджетних і комунальних закладів, де розташована переважна більшість дільниць, максимально сприяти налагодженню діяльності комісій. «Будемо сподіватися на своєчасне фінансування з держбюджету організації виборчого процесу», - зауважив він.

С. Віхров доручив районним у місті радам провести ретельну перевірку всіх приміщень, визначених для розташування виборчих дільниць та в індивідуальному порядку з’ясувати проблеми і потреби. Висловлено сподівання, що вибори в Чернігові пройдуть спокійно, однак із міліцією відпрацьовуються варіанти реагування на можливі нештатні ситуації.

«Проведення виборів ми з вами повинні забезпечити, і маємо зробити все, від нас залежне», - закликав заступник міського голови учасників зібрання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини