Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:33:06

Російські війська скупчилися під Харківською та Чернігівською областями

28.03.2014   21:17Агенцiя

Російські підрозділи відійшли від Луганській області, але продовжують концентруватися поблизу меж Харківської та Чернігівської областей.

Про це на брифінгу повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс, передає ЛІГАБізнесІнформ. 

Перебийніс зазначив, що, за інформацією правоохоронних органів, ФСБ Росії вживає заходів з метою подальшої дестабілізації обстановки в південно-східних регіонах. Триває концентрація і перегрупування Збройних сил Російської Федерації в прикордонних з Україною районах.

Силові структури РФ активізують розвіддіяльність у прикордонних районах України. Військовий контингент в Криму зміцнює свої позиції на адміністративному кордоні з Херсонською областю. "Навпроти ділянки Луганського прикордонного загону відзначається часткове відведення військової техніки вглиб території Російської Федерації. Разом з тим, навпроти ділянки Харківського прикордонного загону відзначається концентрація десантно-штурмових підрозділів Збройних сил Російської Федерації, авіації, забезпечення вогневої підтримки. Навпроти ділянки Сумського прикордонного загону зазначається рух колон військової техніки в напрямку кордону. Навпроти ділянки Чернігівського прикордонного загону зафіксовано прибуття ешелонів з танками і військовою технікою забезпечення ої окремої танкової бригади Збройних сил Російської Федерації", - повідомив Перебийніс.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини