Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:40:41

Недільне віче у Чернігові: Україна - в небезпеці! ФОТО. ВІДЕО

16.03.2014   13:33

На Красній площі чернігівці висловили протест проти російської військової агресії в Криму та провокації на сході України.

 

Звернення народного віче Чернігівщини

Україна в небезпеці !
Російська армія окупувала Крим. На східних та північних кордонах України з боку Росії зосереджена величезна кількість бойової техніки та військ, які будь-якої хвилини можуть напасти на Україну. Криваві події останніх днів у Донецьку та Харкові свідчать про те, що Путін вже прийняв рішення розпочати криваву війну проти України.

У цей найскладніший для України час ми закликаємо об’єднатися усіх хто хоче миру, кому дорога свобода і незалежність України!
Ми закликаємо об’єднатися усіх, незалежно від національності, віросповідання чи політичних поглядів, бо сьогодні ми усі УКРАЇНЦІ. Сьогодні ми усі повинні стати на захист України.

Народне віче Чернігівщини звертається:

- до жителів області: підтримаймо українську армію, яка мужньо захищає державу і сьогодні потребує нашої допомоги. Просимо вас переказувати кошти на рахунки армії. Кожний ваш дзвінок з мобільного телефону на короткий номер 565 надає допомогу українській армії у сумі 5 гривень;
Ми звертаємося до жителів партизанського Чернігівського краю: ставайте на захист своєї Вітчизни: записуйтеся добровольцями у військоматах області.

- Народне віче ще раз звертається до США, Великобританії, як гарантів територіальної цілісності України: якщо ви сьогодні не допоможете Україні то завтра агресивна імперська Росія буде воювати з Європою;

Ми звертаємося до всього українського народу, до усіх хто проживає на сході і заході, півдні і півночі України! На нашу землю суне лютий ворог! Україна в небезпеці! Ставайте на захист своєї держави!
Об’єднаймося і захистимо Україну! Слава Україні!


Звернення прийняте на народному віче Чернігівщини
16 березня 2014 року

Останні новини Чернігівщини

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION