Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 23:38:53

Олександр Соколов вийшов з Партії регіонів і закликав до спокою і порозуміння у Чернігові

21.02.2014   17:53

Чернігівський міський голова Олександр Соколов закликав чернігівців, незалежно від їх політичних поглядів та переконань, зберігати спокій у місті. Про це він сказав під час зборів депутатів Чернігівської міської ради.

За словами О.Соколова, вибори приходять і йдуть, а місто прожило вже понад 1300 років, тому сьогодні стоїть завдання не допустити розбрату і ворожнечі, яка часом надходить ззовні.

"Найбільша цінність – людське життя. Ніколи не хочу, щоб у мирній країні піднімали стволи один проти одного. Хто не стріляв, той не зрозуміє", - наголосив О.Соколов, учасник бойових дій в Афганістані.

Також міський голова підкреслив, що виконавчий комітет і він особисто робитимуть усе необхідне для забезпечення нормальної життєдіяльності Чернігова: безперебійної роботи транспорту, торгівельних закладів, установ освіти та охорони здоров'я. Між тим, депутати не підтримали поки що створення антикризового центру у місті.

Основною метою зборів стало узгодження тексту звернення до парламенту України з вимогою призупинення кровопролиття, оголосити дострокові вибори Президента України та Верховної Ради України, сформувати дієздатний уряд. Дискусія між депутатами тривала упродовж майже двох годин. Зараз текст звернення роздано для підпису депутатам. Міський голова пообіцяв одразу підписати і направити документ у Верховну Раду України.

Спілкуючись із журналістами, О.Соколов повідомив, що прийняв відповідне рішення залишити лави Партії регіонів.

"Щоб був мир і спокій, злагода і взаєморозуміння у нашій громаді, я прийняв рішення вийти з рядів Партії регіонів", - сказав міський голова.

Він пояснив, що ніколи інтереси партії не можуть бути вище інтересів міста і його мешканців.

"Головна партія – це партія чернігівців", - наголосив міський голова.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.