Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:51:01

Володимир Хоменко: "Серед головних завдань – забезпечити стабільну роботу народногосподарського комплексу Чернігівщини"

29.01.2014   17:54

На цьому очільник області наголосив сьогодні під час наради за участю заступників голови облдержадміністрації та керівників структурних підрозділів.

На початку наради голова ОДА відзначив, що завдяки спільній злагодженій роботі органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в області вдалося зберегти спокій і стабільність, конструктивний діалог між владою і громадою.

Володимир Хоменко подякував жителям області та депутатам, які продемонстрували високу громадянську свідомість, виваженість і взаєморозуміння. Керівник області також висловив переконання, що громада Чернігівщини й надалі підтверджуватиме вміння вирішувати складні суспільно-політичні виклики злагоджено і толерантно.

Голова облдержадміністрації зауважив: події останніх днів не повинні негативно відобразитися на життєдіяльності регіону. Він підкреслив: у нинішній ситуації забезпечення чіткої роботи всіх підприємств, установ та організацій є одним із найголовніших завдань і запорукою стабільності в області. За інформацією начальників департаментів та управлінь облдержадміністрації, щоденно у штатному режимі працюють служби екстреної медичної допомоги, пожежної охорони, житлово-комунального і дорожнього господарств, рятівники та енергетики.

Ситуація щодо виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, пенсій та соціальних допомог знаходиться на постійному контролі обласної та районних державних адміністрацій.

Триває активна робота над розробкою обласного бюджету, який має забезпечити нормальне функціонування закладів освіти, культури, соціальної та медичної галузі у 2014 році.

«Серед головних завдань – забезпечити стабільну роботу народногосподарського комплексу Чернігівщини, безперебійну діяльність підприємств та бюджетних установ. Для цього всі служби, які відповідають за життєзабезпечення людей, повинні працювати професійно та злагоджено», - наголосив Володимир Хоменко.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.