Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:17:33

У Чернігові замість обласної адміністрації пішли штурмувати обласну раду

27.01.2014   12:40

27 січня в Чернігові головною ціллю мітингувальників стала Чернігівська обласна рада

Народне віче планували проводити на Красній площі. Але одразу після початку учасники мітингу построїлися в колони по четверо і пішли до обласної ради.

В цей час навпроти будівлі обласної державної адміністрації проходив мітинг на підтримку влади. Священослужителі проводять молебен.

За інформацією деяких журналістів біля обласної ради скупчуються молодики в масках.

Колона учасників "Народного віче" на чолі з народними депутатами Валерієм Дубілем та Сергієм Аверченко підійшла до обласної ради. Всього народне віче зібрало декілька тисяч учасників.

Валерій Дубіль та Сергій Аверченко пішли до голови обласної ради Анатолія Мельника з вимогою склакати позачергову сесію обласної ради.

Організатори закликали учасників протесту займати перший та другий поверхи приміщення обласної ради та облаштовуватися. При цьому вони закликали учасників нічого не ламати, проте деякі присутні налаштовані доволі радикально.

Фактично, що будівля обласної ради захоплена протестувальниками. Всі чекають на вихід голови обласної ради Анатолія Мельника, який має оголосити про скликання позачергової сесії обалсної ради.

Також учасники Народного Віче під обласною радою вимагають, щоб до них прийшов голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, і склав свої повноваження. А за словами одного з учасників заходу ці ж самі події відбуваються у кожному районі Чернігівської області.

Групу молодиків у масках стримують працівники міліції.

Цікаво, що сьогодні міліція вперше видала всім чернігівським представникам ЗМІ спецжилети і з’ясувалося, що їх дуже багато.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.