Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:24:38

Обговорено основні пріоритети проекту обласного бюджету на 2014 рік

11.01.2014   15:16

10 січня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко провів нараду з питань забезпечення функціонування бюджетної сфери області та підготовки до прийняття обласного бюджету 2014 року за участю керівників структурних підрозділів ОДА.

Відкриваючи нараду, очільник області закликав усіх учасників бюджетного процесу підійти з максимальною відповідальністю до формування основного фінансового документу області.

Володимир Хоменко наголосив на безумовному виконанні усіх пунктів Програми економічних реформ Президента України на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», зокрема у проекті обласного бюджету на поточний рік у повному обсязі мають бути передбачені видатки на оплату праці, енергоносії, стипендій та допомоги соціально незахищеним категоріям населення.

Крім того, при формуванні видатків обласного бюджету необхідно передбачити кошти на реалізацію державних та регіональних галузевих програм у сфері освіти, медицини, соціальної сфери, а також реалізацію середньострокової Програми соціально-економічного розвитку Чернігівської області на 2011-2015 роки «Чернігівщина-2015. Спільний шлях до добробуту».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини