Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:30:27

Опалювальний сезон проходить в штатному режимі

05.12.2013   07:35

3 грудня під час селекторної наради Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул наголосив, що як у зв’язку з погіршенням погодних умов, так і у зв’язку зі складною організаційною ситуацією керівники регіонів мають посилити контроль за роботою відповідних служб і забезпечити безперебійну роботу всіх систем життєзабезпечення.

Віце-прем'єр-міністр, як Голова Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій зазначив, що у цих погодних умовах всі системи життєзабезпечення - служби ЖКГ, рятівники, енергетики, дорожнього господарства - повинні працювати безперебійно та злагоджено.

«Ситуація перебуває під жорстким контролем Уряду. Світло, тепло та газ повинні бути в кожній квартирі, в кожному закладі та кожному соціальному об’єкті. У випадку аварій роботи мають проводитись оперативно, допомога надаватись своєчасно. Це особиста відповідальність керівників регіонів і мерів», - сказав Олександр Вілкул.

Про ситуацію в області доповів голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко. Він зазначив, що наразі проведені всі організаційні заходи для стабільного проходження народногосподарським комплексом зимового періоду, створені і працюють штаби для реагування на надзвичайні ситуації.

Опалювальний сезон проходить в штатному режимі. Запас вугілля на Чернігівській ТЕЦ становить 152 тисячі тонн, що повністю відповідає технологічним вимогам. На комунальних підприємствах підготовлено 153 одиниці спеціалізованої техніки.

Заготовлено 36,6 тисяч тонн посипочного матеріалу та реагентів, що також відповідає плановим показникам.

Крім того, на автодорогах області на період екстремальних погодних умов буде залучено 649 одиниць спеціалізованої техніки.

Службою автомобільних доріг в області заготовлено 51 тисячу тонн піску і 4,2 тисяч тонн солі.

В 5 населених пунктах області, які 2 грудня було знеструмлено внаслідок різких поривів вітру, відновлено електропостачання.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини