Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 07:57:43

Звернення розширеної Ради міської організації Партії регіонів та Фракції Партії регіонів у Чернігівській міській раді

04.12.2013   08:07Агенцiя

Звернення розширеної Ради міської організації Партії регіонів та Фракції Партії регіонів у Чернігівській міській раді до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України та жителів м. Чернігова

Чернігівська міська організація Партії регіонів та фракція Партії регіонів у Чернігівській міській раді шостого скликання глибоко стурбовані подіями останніх днів, що зумовили напружену ситуацію в нашій державі.

Дії правоохоронних органів по обмеженню прав і свобод громадян на проведення мирних зібрань, які призвели до силового протистояння у столиці України в ніч із 29 на 30 листопада, вважаємо вкрай неприпустимими. Вони повинні бути об’єктивно розслідувані, а винні – обов’язково притягнуті до відповідальності.

Крім того, ми засуджуємо провокаційні дії осіб, які закликають людей до насильницького захоплення держустанов та інших протиправних вчинків, умисно дестабілізують ситуацію і породжують руйнівну хвилю, не розуміючи, що єдиний шлях – це мирне врегулювання конфлікту.

Звертаємося до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України дати публічну відповідну оцінку діям осіб, винних у порушенні конституційних прав громадян. Ніхто не має права жодним чином ставити під загрозу самостійність і незалежність нашої держави!

Переконливо просимо всіх жителів м. Чернігова, студентську молодь дотримуватися громадського порядку, не допускати конфліктів і силових протистоянь, не наражати на небезпеку життя і здоров’я – своє і оточуючих. Чернігівська земля не раз відчувала наслідки міжусобиць, які не приносили нічого, крім руйнації і хаосу. Ми – за мирну працю, за економічну і соціальну стабільність, за цивілізоване громадянське суспільство.

Впевнені, що тільки шляхом мирного діалогу всіх політичних сил і пошуку компромісів можна досягти порозуміння як всередині держави, так і з її зовнішніми партнерами. Європейський курс розвитку, обраний Україною, є незмінним, європейське майбутнє українців – невідворотним!


Голова Чернігівської міської організації Партії регіонів Ігор Москаленко
Керівник фракції Партії регіонів у Чернігівській міській раді Олег Шеремет

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.