Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 02:04:46

Микола Стрілець: Роботу депутатського корпусу необхідно активізувати

28.11.2013   10:32

Голова депутатської фракції Партії регіонів в Чернігівській обласній раді Микола Стрілець на засіданні фракції, яке відбулося 26 листопада, наголосив, що необхідно виконувати рішення розширеного засідання Ради Чернігівської обласної організації Партії регіонів.

Засідання фракції розпочалося із розгляду одного із головних питаннь “Про стан та основні напрямки підвищення взаємодії партійних організацій і депутатів членів фракцій Партії регіонів у радах усіх рівнів”.

- Стан справ засвідчує про необхідність активізації роботи депутатського корпусу, зокрема депутатів нашої фракції, - підкреслив Микола Іванович.

На виконання рішення Ради переглянуто та вдосконалено закріплення депутатів фракції Партії регіонів в Чернігівській обласній раді за територіями, що відповідають виборчим округам. Микола Стрілець нагадав присутнім, що основним завданням для депутата є робота в округах, а також підвищення ефективності роботи районних, міських партійних організацій на місцях.

Голова депутатської фракції Партії регіонів в Чернігівській обласній раді наголосив, що потрібно визначити у районних та міських партійних організаціях відповідальних осіб за координацію роботи фракцій у радах усіх рівнів та налагодження чіткої вертикалі їх взаємодії. На засіданні також було підкреслено, що розпочалася робота по створенню Ради керівників фракцій Партії регіонів у радах усіх рівнів.

- Однією із ключових форм роботи депутата обласної ради має стати його персональна участь у заходах, які проводяться з нагоди відзначення свят та подій на державному рівні, – зазначив у своєму виступі Микола Стрілець. Він додав, що особлива увага при цьому повинна приділятись заходам із вшанування окремих категорій громадян, насамперед інвалідів, дітей, малозабезпечених.

Микола Іванович нагадав, що тільки у грудні відзначаються Міжнародний день інвалідів, День благодійництва, День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та День Святого Миколая.

Голова фракції закликав депутатів приділити особливу увагу Дню Святого Миколая, щоб в цей день депутати привітали малечу в округах та не забули про малозабезпечені та багатодітні сім’ї, які потребують допомоги.

- Завдання, які стоять перед нами, не прості, - підкреслив голова депутатської фракції Партії регіонів в Чернігівській облраді, і додав, - системна, професійна, ефективна, злагоджена робота членів Партії регіонів, а в першу чергу, депутатів нашої фракції, та персональна відповідальність кожного із нас забезпечить їх виконання.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини