Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:18:16

З 12 листопада митний транзит через Сумську, Харківську та Чернігівську області до Російської Федерації здійснюватиметься без книжок МДП

12.11.2013   07:45Агенцiя

Міністерство доходів і зборів України рекомендує перевізникам при плануванні вантажопотоків через митні пости Сумської, Харківської та Чернігівської областей та підготовці відповідної документації врахувати зміну російською стороною правил транзиту.

Пункт пропуску

Пункт пропуску "Сеньківка"

За інформацією Федеральної митної служби Російської Федерації, з 00.00 12 листопада (за російським часом) у митних органах, підпорядкованих Центральному митному управлінню, почнуть реалізовуватися заходи, спрямовані на забезпечення дотримання митного транзиту товарів, що ввозяться на територію Митного союзу. Зокрема, буде скасована дія книжок міжнародних договірних перевезень (МДП), замість них будуть застосовуватися інші види забезпечення митного транзиту.

З 19 листопада 2013 року відповідні заходи будуть реалізовуватися також у Псковській, Себежській та Кінгісеппській митницях Північно-Західного митного управління, а з 1 грудня 2013 року – на всій території Російської Федерації.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини