Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:41:18

В Черкасах на 194 окрузі Радикальна партія виставила чернігівця Олега Купрієнка

19.10.2013   18:48Агенцiя

Радикальна партія виставила своїх кандидатів на проблемних округах

19 жовтня, на черговому з’їзді Радикальна партія Олега Ляшка висунула своїх кандидатів на вибори в п’яти проблемних округах, які відбудуться 15 грудня цього року.

Підпис присяги кров’ю, який анонсувався, скасували за порадою представників церкви, які також були присутні на з’їзді. Замість цього кандитати зачитали присягу і погодились, якщо вони таки зрадять партію і виборців, то їх “хай розірвуть вилами, а кров злиють в Дніпро”.
Відкрив з’їзд молитвою і благословенням від імені Патріарха Київського Філарета, Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан.

Олег Ляшко не був оригінальним в своїй промові: закликав до радикальних змін в країні. Коли під час виступу Ляшка перестав працювати мікрофон, народний депутат звинуватив у цьому провокаторів з Партії Регіонів: “це все витівки злочинної влади”.
По Обухівському 94 округу партія висунула заступника Олега Ляшка Андрія Лозового. Молодий “радикал” боротиметься за перемогу з Романюком, Засухою, Кармазіним та іншими.

В Черкасах на 194 окрузі висунуто Олега Купрієнка. Разом з ним в Черкаській області на 197 окрузі балотуватиметься “радикалівець” Сергій Тищенко.

В 223 окрузі м. Київ конкуренцію Левченку і Пилипишину від Радикальної партії складе депутат Дніпропетровської обласної ради Вікторія Шилова.
В Первомайську по округу 132 піде Олег Найда.

Окрім висування кандидатів в депутати, з’їзд “радикалів” прийняв рішення про ініціювання Всеукраїнського референдуму щодо заборони продажу землі іноземцям, зниження пенсійного віку для жінок, скасування депутатської недоторканості та запровадити виборність губернаторів і суддів. На думку олега Ляшка і його партійців, якщо ці питання не може вирішити ці питання – це має зробити народ на референдумі.


http://informator.su/radikalna-partiya-vistavila-svoyih-kandidativ-na-problemnih-okrugah/

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини