Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 13:54:40

Заява Робочої групи Громадської ради при облдержадміністрації по проведенню громадського моніторингу створення регіонального ландшафтного парку в урочищі "Ялівщина". ДОКУМЕНТ

03.10.2013   11:09Агенцiя

Робоча група Громадської ради по проведенню громадського моніторингу створення регіонального ландшафтного парку в урочищі «Ялівщина» 13 серпня 2013 року звернулася до Чернігівського міського голови та відповідних постійних комісій міської ради з проханням винести питання про погодження включення земель комунальної власності до РЛП «Ялівщина» на розгляд найближчої сесії міської ради.

Це клопотання було враховано і питання про включення земель комунальної власності до РЛП було заплановано на розгляд 33 сесії під № 30.

Члени Робочої групи взяли участь у засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин. Постійна комісія міської ради підтримала ініціативу Громадської ради розглянути його сьомим пунктом порядку денного засідання сесії міської ради.

25 вересня цього року на своєму засіданні члени Громадської ради при облдержадміністрації прийняли рішення звернутися до депутатів Чернігівської міської ради з проханням внести зміни до порядку денного та підтримати рішення про включення земель комунальної власності до РЛР «Ялівщина».

30 вересня цього року на засіданні міської ради було зроблено важливий крок задля створення РЛР «Ялівщина». Включення земель комунальної власності до РЛП «Ялівщина» депутатами міської ради на засіданні 33 сесії було підтримано одноголосно.

Зрозуміло, що процес створення РЛП «Ялівщина» довготривалий, поетапний. Наступним кроком Робочої групи буде звернення до Чернігівської міської ради з клопотанням не зволікати з подачею пакету документів до Чернігівської обласної ради задля включення питання «Про створення Регіонального ландшафтного парку „Ялівщина”» до порядку денного чергової сесії обласної ради.

І які б політичні сили в своїх інтерв’ю та прес-релізах не волали про їхні внески — це тільки слова, а ми члени Громадської ради при облдержадміністрації, спираючись на підтримку облдержадміністрації, депутатського корпусу обласної, міської та районних в місті Чернігові рад, посадовців та небайдужих громадян, послідовно, крок за кроком, робитимемо все можливе для збереження нашої Ялівщини для всіх чернігівців та майбутніх поколінь.


Наталія Проскуріна, перший заступник голови, Громадської ради при облдержадміністрації, голова Робочої групи

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.