Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 04:40:19

Пам’яті Володимира Миколайовича Тандури

23.09.2013   12:25

На 63-му році пішов з життя ректор Чернігівського обласного інституту підвищення педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського Володимир Миколайович Тандура - чуйна людина, здібний керівник, який свій життєвий шлях присвятив служінню рідному краю та його людям.

Володимир Миколайович Тандура  народився 25 липня 1951 року у с. Журавка  Варвинського району Чернігівської  області.

У 1977 році закінчив Київський Національний університет ім. Т.Шевченка.

Трудову діяльність розпочав на Прилуцькому заводі протипожежного  обладнання в смт Ладан.

Після служби в армії працював вчителем Калинівської восьмирічної школи у  Варвинському районі, лектором Варвинського райкому Компартії України, асистентом кафедри історії КПРС та наукового комунізму; завідувачем підготовчого відділення, старшим викладачем, доцентом кафедри всесвітньої історії Чернігівського державного педагогічного інституту ім.Т.Г.Шевченка.

З 1997 по 2000 роки очолював інститут післядипломної освіти у м.Чернігові.

З 2000 по 2005 роки обіймав посаду директора філіалу Національної фармацевтичної академії при Чернігівському державному педагогічному університеті  ім. Т.Г.Шевченка.

У 2005 році призначений  на посаду заступника голови обласної державної адміністрації з гуманітарних, соціальних і політико-правових питань.

З 2007 по 2010 роки працював першим проректором, проректором з науково-педагогічної роботи ЧДТУ ім. Т.Г.Шевченка.

У 2010 році очолив Чернігівський обласний інститут підвищення педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського.

Повагу до нього, як до професіонала, з боку держави підтверджено почесними званнями  «Відмінник освіти» та «Заслужений працівник освіти України».

Обирався депутатом обласної ради V та VI скликань.

 У пам’яті всіх, хто працював та спілкувався  з Володимиром Миколайовичем, він назавжди залишиться уважним та відповідальним фахівцем, мудрою, енергійною людиною, надійним товаришем.

Висловлюємо глибокі  співчуття рідним та близьким Володимира Миколайовича Тандури.

 
В.М. Хоменко, А.І.Мельник, М.І.Стрілець, І.І.Коробка, В.М.Геращенко, О.М. Шанойло, Ю.В.Музика, В.В.Мельничук

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини