Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:53:53

Конкурс на участь у навчальному візиті в Чернігові

29.07.2013   11:55Агенцiя

Чернігівська міська громадська організація «Освітній центр «Ініціатива» в партнерстві з «Спілкою Української молоді» та Мережею «Громадські ініціативи України» оголошують конкурс на участь у навчальному візиті на тему «Громадський моніторинг та аналіз політики діяльності місцевої влади», який відбудеться з 19 по 22 серпня в м. Чернігів.

До участі запрошуються представники громадських організацій та ініціативних груп з Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської та Харківської областей. Впродовж навчального візиту учасники зможуть ознайомитись з досвідом роботи успішних громадських організацій Чернігова в напрямку громадського моніторингу місцевої влади, проведення аналізу місцевої політики та вироблення громадських рекомендацій до органів влади. Крім того буде запропоновано ознайомитися з вдалими прикладами роботи НГО в напрямку адвокасі, роботи в сфері освіти дорослих та дітей. Окрім цього учасники навчального візиту будуть мати можливість ознайомитися з древньою історією Чернігова.

До участі у навчальному візиті запрошуються представники громадських організацій та волонтери, які працюють в напрямку підтримки громадських ініціатив в громадах та зацікавлені у впроваджені конкурсного фінансування ініціатив громадських організацій та ініціативних груп громадян. Просимо заповнити заявку-анкету, що додана до оголошення та надіслати на вказані електронні адреси.

Термін подання заявок: до 15.00 7 серпня 2013р.

 Участь у навчальному візиту (проїзд, проживання та харчування) повністю покривається за рахунок організаторів. Усі апліканти будуть поінформовані про результатах відбору до 12 серпня 2013 року.

 Більш детальну інформації можна дізнатися у координаторів візиту, Нелі Лавриненко тел.:. (067)4648173, e-mail: n.lavrynenko@cym.org та Павла Пущенка тел.: (063)4785562, e-mail: p.pavlo@mail.ru

 Візит відбувається в рамках проекту «Підтримка громадських ініціатив України», який
 реалізується Мережею «Громадські ініціативи України» за сприяння Національного фонду в підтримку демократії.

Проект «Підтримка громадських ініціатив в Україні» направлений на розбудову громадянського суспільства в Україні на рівні місцевих територіальних громад в 5-ти областях України, а саме: Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській та Харківській, а також налагодження кооперації локальних організацій з цих областей з іншими неурядовими організаціями України, що входять до всеукраїнської мережі «Громадські ініціативи України» (загалом 16 областей) через участь у спільних заходах, участі в навчальних проектах а також обміну досвідом. Проект покликаний активізувати локальні громадські організації України до використання найкращих практик та інструментів для ефективного представництва інтересів місцевих громад та їх гармонійного розвитку.

 АНКЕТА https://docs.google.com/document/d/1aXbhNulpei4pJMQlEkFJpZhmAZwaqT48SqFoSckiYqo/edit?usp=sharing

http://ngonetwork.org.ua/blog/merezha/

 

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.