Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:24:51

Чернігівська “Студентська Свобода” провела збір коштів на підтримку в’язнів сумління

29.07.2013   07:32Агенцiя

27 липня активісти Чернігівської молодіжної громадської організації “Студентська Свобода” разом з иншими патріотичними організаціями міста провели акцію на підтримку політично ув’язнених націоналістів (в’язнів сумління). На акції зібрали кошти та листи для передачі в’язням.

“Головна мета цього заходу – допомога в’язням сумління – людям, яких ув’язнили за їхні політичні переконання та опір режиму. 25 липня – день політичних ув’язнених націоналістів. Цей день покликаний нагадати кожному з нас про те, чого не варто забувати ні в якому разі. Сьогодні сотні людей, які відкрито виступили проти мультикультуралізму та свавілля системи, тими чи іншими способами, перебувають у в’язниці. Ми закликаємо кожного українця, у кого не спідлене серце, проявити братерську солідарність із в’язнями сумління, які безпосередньо перебувають під найважчим ударом антинародної системи за своє бажання соціяльної і національної справедливости в нашій країні”, – зазначив активіст Чернігівської молодіжної громадської організації “Студентська Свобода” Дмитро Скрипка.

В акції також брали участь барди, які присвятили свої пісні тематиці в’язнів сумління.

Організатори акції запевнили, що всі зібрані кошти та листи буде передано батькам та людям, які опікуються постраждалими від лап системи.


Прес-служба Чернігівської міської організації ВО “Свобода“

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини