Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:59:05

Відбувся фестиваль “Золотий передзвін Придесення”

08.06.2013   11:26Агенцiя

6 червня у місті Чернігів відбувся фестиваль “Золотий передзвін Придесення”. Його започатковано з метою піднесення журналістської діяльності, підтвердження її фахового рівня. Ірина Радковець, журналіст РДТРК “Сіверська”, стала переможницею у номінації “Кращий журналіст телебачення”.


Уже в тринадцяте фестиваль “Золотий передзвін Придесення” зібрав разом журналістів, керівників ЗМІ, редакторів друкованих видань. Метою таких зустрічей є піднесення журналістської діяльності, підтвердження її фахового рівня. Цьогорічне нагородження переможців відбулося в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм. На свято приїхали журналісти з різних куточків Чернігівщини та їхні колеги з Брянської області Російської Федерації. Учасники та гості заходу мали нагоду оглянути виставки, розміщені у фойє філармонійного центру. В.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика звернувся до всіх з привітальним словом.

Юрій Музика – в.о. заступника голови облдержадміністрації: “В першу чергу, мої щирі вітання з професійним святом – днем журналіста. Від щирого серця бажаю великих тиражів, поповнення читацької аудиторії, а також міцного здоров’я, особистого щастя, сімейного благополуччя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів, впевненості в досягненні висот на ниві журналістики. Ми завжди раді співпрацювати з усіма друкованими та електронними засобами інформації. Вважаю, що влада та ЗМІ повинні працювати злагоджено і в одному напрямку, спільно стояти на варті законодавства України.”

В.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика та заступник голови обласної ради Валентин Мельничук вручили переможцям 13 фестивалю журналістів регіональних ЗМІ “Золотий передзвін Придесення” відзнаки та цінні подарунки.

Ірина Радковець – журналіст Н.-Сіверської РДТРК “Сіверська”: “Цього літа виповнюється 2 роки, як я працюю журналістом в РДТРК “Сіверська”. Мені дуже приємно, що моя передача “Сім’я – ключ до щастя” у номінації “Кращий журналіст телебачення” на фестивалі “Золотий передзвін Придесення” отримала перемогу, і мені подарували цінні подарунки. Я дуже вдячна і задоволена своєю перемогою. Під час фестивалю ми мали змогу поспілкуватися з багатьма журналістами, які приїхали з різних куточків Чернігівської області.”


Новгород-Сіверська РДТРК “Сіверська“

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.