Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:22:52

Актуальні питання роботи розглянуто на черговому засіданні правління обласного відділення Фонду

31.05.2013   13:26Агенцiя

31 травня у Чернігові, відбулося чергове засідання правління обласного відділення Фонду, на якому було розглянуто низку питань, у тому числі: звіт директора виконавчої дирекції про виконання рішень правління відділення Фонду, використання страхових коштів та з інших питань діяльності Фонду; про внесення змін до бюджету обласного відділення Фонду на 2013 рік в розрізі робочих органів відділення; про внесення змін до програми відділення Фонду щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей та її кошторису на поточний рік; про план розподілу путівок на санаторно-курортне та відновлювальне лікування на цей рік; про закінчення строку повноважень членів правління Чернігівського обласного відділення Фонду.

Директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду Савич П.І. у своєму звіті, зокрема, розповів про ситуацію із надання фінансування у 2012 році та І кварталі поточного року наголосивши при цьому, що відповідно до Порядку фінансування страхувальників для надання застрахованим особам матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду, фінансування страхувальників здійснюється протягом десяти робочих днів після надходження заяви – розрахунку.

Так, за І квартал 2013 року страхувальниками надано 6 918 заяв-розрахунків на фінансування матеріального забезпечення на загальну суму 32,2 млн. грн. Профінансовано 31,6 млн. грн. або 98,3% від замовлених асигнувань. Решту коштів 6 тис. грн. страхувальники отримали 1 і 4 квітня 2013 року.

Водночас Савич П.І. надав вичерпну інформацію членам правління про роботу з питань, зокрема, щодо зменшення кредиторської та дебіторської заборгованості по коштах Фонду, заходах по відшкодуванню заборгованості, унеможливлення незаконного заволодіння коштами Фонду, надання соціальних послуг застрахованим особам та членам їх сімей. Дії робочих органів обласного відділення, зазначив Савич П.І., відповідають нормативній базі і направлені на виконання рішень правління Фонду та правління обласного відділення.

Рішенням правління внесено зміни до програми обласного відділення Фонду, кошторис якої збільшено на 13,8 млн. грн. і який становить наразі 55,5 млн. грн. Додаткові асигнування виділено по напрямку придбання путівок до санаторно – курортних закладів для застрахованих осіб та членів їх сімей. У порівнянні з фактичними витратами за минулий рік на ці цілі витрати збільшено на 49%.

Правлінням ухвалено рішення про здійснення влітку поточного року часткового фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення з тривалістю оздоровчої зміни не менше 18 днів та про організацію і проведення торгів на конкурсній основі, у відповідності до чинного законодавства, по придбанню путівок до дитячих закладів оздоровлення, що розташовані на території Чернігівської області.

У зв’язку із закінченням строку повноважень членів правління обласного відділення Фонду було ухвалено рішення: виконавчій дирекції відділення звернутися до сторін соціального діалогу з проханням до 1 липня поточного року визначитися щодо представників нового складу правління відділення Фонду.

Засідання пройшло під головуванням заступника голови правління, голови Федерації профспілкових організацій області Богдана М.А.


Прес–служба виконавчої дирекції обласного відділення Фонду

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини