Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:36:58

Понад 100 дітей з України, Білорусі та Росії представлять свої творчі здібності на Міжнародному дитячому святі “Слов’янської дружби джерело-2013”

21.05.2013   09:05

Уже увісімнадцяте на Чернігівщині біля Монументу дружби у с. Сеньківка відбуватиметься Міжнародне дитяче свято “Слов’янської дружби джерело”, яке покликане зміцнювати дружбу між дітьми трьох країн.

Особливістю цьогорічного свята є те, що захід проводиться у рамках оголошеного Президентом України Віктором Януковичем Року дитячої творчості та виконання нових соціальних ініціатив “Діти – майбутнє України”, одним з пріоритетів яких є створення для кожної дитини можливостей для розвитку творчих здібностей.

Міжнародне дитяче свято проходитиме 1–2 червня у с. Сеньківка Городнянського району та м. Чернігові. У цьому році приймаючою стороною буде Чернігівщина і участь у ньому візьме понад 100 обдарованих дітей з України, Республіки Білорусь та Російської Федерації. Про це зазначив в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика 20 травня під час засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення заходу.

За задумом організаторів, урочисте відкриття Міжнародного дитячого свята “Слов’янської дружби джерело” традиційно відбудеться біля Монументу Дружби. Основна ж низка заходів пройде в обласному центрі. Дитячі делегації трьох держав візьмуть участь у лідерському форумі “Нове покоління обирає”, майстер-класах з різних видів декоративно-прикладного мистецтва і технічної творчості, спортивно-ігровій та розважально-пізнавальній програмі “Слов’янські розваги”. Демонструватимуться виставки творчих робіт “Місто майстрів” та фотовиставка “Світ творчості”.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини