Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:09:57

60 тисяч пропонують громадським організаціям

16.04.2013   10:17Агенцiя

Торік вперше в області провели конкурс проектів для громадських організацій. Всі бажаючі об’єднання могли зареєструватися для участі, запропонувати проект і, у разі виграшу, отримати для його реалізації фінансування з обласного бюджету. Торішніми першопрохідцями стали 10 громадських організацій. Незабаром розпочнеться новий тур конкурсу. А поки підсумували перший.

Отже, торік конкурсна комісія обрала 10 громадських організацій-переможців, які запропонували 9 проектів. 49 тисяч гривень для їх реалізації надійшли з обласного бюджету у рамках Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства.  Решту потрібних коштів громадські організації залучали власними силами.

За словами директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій облдержадміністрації Андрія Подорвана, який, до речі, і був у складі конкурсної  комісії, деякі громадські організації, які брали участь у конкурсі, відкрили себе і отримали певний досвід, який стане у нагоді і представникам обласної влади.

На спільній зустрічі представники громадських організацій, які брали участь у конкурсі та реалізовували свої проекти, обмінялися враженнями від проведеної роботи, а також озвучили деякі недоліки конкурсу. Їх організатори мають усунути протягом місяця. Адже вже наприкінці травня – на початку червня облдержадміністрація знову хоче оголосити подібний конкурс для громадських організацій і для реалізації їх проектів надасть вже 60 тис. грн.


http://chodtrk.com.ua/?p=8973

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.