Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:46:36

На Чернігівщині відкриваються нові дошкільні навчальні заклади

29.03.2013   08:12

Про це зазначив в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика 28 березня під час підбиття підсумків обласного туру Всеукраїнського конкурсу “Вихователь року”.

Він відмітив, що завдяки спільним зусиллям обласної державної адміністрації та місцевого самоврядування за час дії обласної цільової Програми розвитку дошкільної освіти кількість дитячих садків збільшилася на 45 одиниць. На базі діючих дошкільних навчальних закладів відкрито 36 додаткових груп.

З початку 2013 року розпочали свою діяльність дошкільні заклади в с. Вороб’ївка Новгород-Сіверського та с. Поділ Срібнянського районів. На часі відкриття дошкільних навчальних закладів в інших населених пунктах нашої області.

“Президент України у нових соціальних ініціативах: “Діти – майбутнє України” наголошує на необхідності розширення мережі дошкільних навчальних закладів, що дасть можливість забезпечити місцями до 85% дошкільнят. Тож із завданням Глави держави Чернігівщина має впоратися”, – підкреслив в.о. заступника голови облдержадміністрації.

За його словами, обласний етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників дошкільних закладів “Вихователь року” ще раз підтверджує, що в системі освіти області працюють активні, талановиті, творчі педагоги, новатори педагогічної справи.

Юрій Музика подякував усім вихователям за особистий внесок у справу державної ваги, терпіння і сумлінність у виконанні високої місії – вихованні підростаючого покоління, побажав нових звершень і натхнення та вручив дипломи лауреатам і переможниці обласного етапу, яка представлятиме Чернігівщину на заключному етапі Всеукраїнського конкурсу “Вихователь року”.

Слід зазначити, що Всеукраїнський конкурс “Вихователь року” започатковано з метою підвищення престижності праці вихователів дошкільних навчальних закладів, їхньої ролі у розвитку і вихованні дітей дошкільного віку, самореалізації і розкриття творчого потенціалу педагогів в Україні.

На теренах області у відбірковому етапі конкурсу взяли участь 90 вихователів з усіх куточків Чернігівщини.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини