Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:11:24

М.Чечетов: Головне для Чернігівщини - збільшення нових робочих місць, скорочення безробіття та підвищення соціальних стандартів життя

26.03.2013   11:15

"Чернігівський монітор" запропонував своїм читачам сформулювати сім запитань народним депутатам, які представляють Чернігівщину, п'ять питань загальних для всіх депутатів і два індивідуальних. Першим відповів на запитання народний депутат України Чечетов Михайло Васильович

Чечетов Михайло

Чечетов Михайло


Загальні запитання:

1. Оцініть, будь ласка, Вашу роботу у Верховній раді в перші 100 днів. Чи вдається реалізовувати намічене?
Своей работой, как работой всего парламента, неудовлетворен. Поскольку из-за бездумного, безрассудного блокирования работы парламента оппозиционными фракциями он так и не смог заработать в полную силу. К позитиву могу отнести то, что фракция Партии регионов полностью перечислила свою зарплату за дни простоя Верховной Рады, по вине оппозиции, в детские дома, чего не сделали наши политические оппоненты. А также то, что фракции Партии регионов удалось вместе с избирателями и вместе со СМИ убедить бездельников от оппозиции разблокировать парламент и начать работу.

2. Що саме Ви особисто пролобіювали для Чернігівщини за цей період?
В прошлом году был завершен крупнейший мега-проект в Черниговской области стоимостью более 40 млн. грн. - была сдана лучшая в Украине Седневская школа. На сегодняшний день практически решен вопрос о реализации еще одного крупного проекта в социальной сфере, сметной стоимостью около 7 млн. грн. строительстве детского садика в с. Ивановка Черниговского района.

3. Назвіть головні проблеми Чернігівської області, які потрібно вирішити в першу чергу.  Чи є у Вас "рецепти" вирішення цих проблем?
Главная и основная проблема это увеличение новых рабочих мест и сокращение безработицы в регионе, а также повышение социальных стандартов жизни людей. Для успешного решения этих проблем депутаты от Черниговщины объединились в одну межпарламентскую группу.

4. Чи є серед Ваших помічників відомі на Чернігівщині люди? Хто вони і за що відповідають?
Все мои помощники, работающие на Черниговщине - известные и авторитетные люди.
1) Кулиш Н.В. - депутат Черниговского райсовета;
2) Литвин М.Б. - председатель Черниговского райсовета;
3) Кудрик Н.В. - зампред Черниговского райсовета;
4) Гаевская Л.А. - зампред Черниговской райгосадминистрации;
5) Грабовский О.В. - председатель Щорской райгосадминистрации;
6) Кужель Н.М. - директор ТОВ ім. Тищенка.
Только Кулиш Н.В. работает на платной основе, а другие на общественных началах

5. Наведіть, будь ласка, кількісні показники Вашої діяльності за перші сто днів роботи у парламенті: кількість депутатських запитів та звернень, виступів у сесійній залі, участь в роботі парламентських комітетів, зустрічі з виборцями та перерахуйте, які законопроекти подані за Вашої участі.
Не пропустил ни одного заседания Парламента и ни одного заседания Комитета. Около десяти раз выступал в сессионном зале. В дни работы в округах встречаюсь с избирателями Черниговщины, в частности, 27 марта т.г. буду принимать участие в сессии Черниговского райсовета, 28 марта - встречаюсь с избирателями Городнянского и Щорского районов, а 30 марта - встречи с избирателями Черниговского района. Завершаю подготовку 4-х законопроектов по социально-экономической проблематике.

Персональні запитання:

6. Ви зараз говорите, що наступні парламентські вибори можуть бути повністю мажоритарними. Скажіть, будь ласка, які райони Чернігівської області Вас будуть цікавити як потенційного кандидата-мажоритарника?
Уже семь лет как народный депутат я работаю на родной и любимой Черниговщине, которая стала для меня второй родиной и родным домом. В меру своих сил и возможностей я стараюсь помогать всем, кто ко мне обращается. В случае, если выборы будут по мажоритарной системе, я думаю, что сами избиратели Черниговщины сделают свой выбор, а я подчинюсь их воле.

7. Прокоментуйте, будь ласка, ситуацію, яка склалася в Чернігівській обласній організації Партії регіонів. Публічно вона перестала працювати одразу після виборів, інформувати про свою діяльність також. Хто керує обласною організацією не відомо. Ці люди не з'являються на офіційні заходи, партійне видання не виходить, сайт обласної організації пише про що завгодно тільки не про діяльність партії в області.
С 2005 года по сегодняшний день областную парторганизацию возглавляет Маньковский Г.В. Естественно, что в период выборных баталий стиль и методы работы парторганизации более активные, а в межвыборный период работа ведется в несколько ином ключе. У меня нет сомнения, что в 2015 году областная организация Партии регионов приведет В.Ф. Януковича к победе на Президентских выборах.

Проект «Гола правда» від чернігівських депутатів: незручні запитання читачів – відверті відповіді обранців» є власною ініціативою інформ-агенції «Чернігівський монітор», який не фінансується жодним грантом, політичною силою чи народним обранцем.

Читачі надіслали 126 запитань. З них були сформульовані запитання народним депутатам, які вони отримали особисто. Як і було обіцяно, відповіді народних обранців розміщуються на сайті "Чернігівський монітор".

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини