Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:21:38

В Верховній Раді з'явилося два об'єднання - "За Чернігівщину" та "Чернігівщина". ОНОВЛЕНО

21.03.2013   11:59

Знову про "українців та про гетьманів…"

Сьогодні у Верховній Раді з'явилися чотири нові міжфракційні депутатські об'єднання.

Про це на засіданні парламенту в четвер повідомив спікер Володимир Рибак.

Зареєстровано такі об'єднання: "Черкащина" на чолі з Омеляном Парубком, "За Чернігівщину", голова - Олег Ляшко (позафракційний), "Чернігівщина", голова - Валерій Дубіль ("Батьківщина"), "Карпатська група", співголови - Андрій Тягнибок ("Свобода") і Руслан Князевич ("Батьківщина").

За інформацією, яку оприлюднив на своїй сторінці у мережі Фейсбук Народний депутат Владислав Атрошенко, відомо, що він став заступником голови міжфракційного об'єднання "За Чернігівщину!", яке було створене у Верховній Раді 21 березня.

До групи "За Чернігівщину" також увійшли Олег Ляшко (голова), Іван Куровський, Сергій Міщенко, Володимир Бондаренко, Волков Олександр Михайлович, Волков Олександр Анатолійович, Ігор Рибаков, Володимир Макеєнко, Михайло Чечетов.

До групи "Чернігівщина" увійшли народні депутати: Валерій Дубіль (голова), Сергій Аверченко, Валерій Карпунцов, Руслан Князевич, Руслан Марцінків, Андрій Шевченко. Про це повідомляє прес-служба народного депутата Валерія Дубіля. Крім того, 21 березня 2013 року додатково подано заяви від народних депутатів України Бондаренка Володимира Дмитровича, Томенка Миколи Володимировича, Кириленка Івана Григоровича, Павловського Андрія Михайловича, Слюз Тетяни Ярославівни про включення їх до складу Міжфракційного депутатського об'єднання "Чернігівщина"

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.