Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:13:58

Аверченко та Тарасовець удар не тримають?

06.03.2013   18:03

Дві останні події - інформація проте, що чернігівський УДАР не розрахувався з партійцями за парламентські вибори та голосування Станіслава Драгеля, ігноруючи позицію однопартійців говорять що в цієї молодої партструктурі вже існує певна криза.

averchenko

averchenko

Як повідомив Інтернет-видання "Чернiгiвщина: події і коментарі" чернігівський УДАР не розрахувався з партійцями за вибори. "Головним питанням яке ставили члени партії, присутньому на зборах голові обласної організації, народному депутату Сергію Аверченку, полягало в розрахунку за роботу на виборах".

Цікаво, що народний обранець проблему переклав на київське керівництво - "Аверченко запевнив, що знає про цю проблему і що в Києві також знають про це… Народний депутат пообіцяв найближчим часом вирішити це питання. "Я останню сорочку з себе зніму, але з людьми розрахуюсь", - переконував присутніх Сергій Аверченко. Він також додав, що найближчим часом під час зустрічі  з Віталієм Кличком це питання буде одним з основних.

5 березня першим заступником Чернігівського міського голови затверджено Сергія Олександровича Андроса, народного депутата України 5-го і 6-го скликання, обраного від Партії регіонів.

При обговоренні кандидатури, депутат від фракції УДАР Костянтин Іванов заявив, що ударівці (3 депутати) не будуть підтримувати кандидатуру Андроса. Іванов заявив, що внесення Андроса відбувалося Соколовим не прозоро і кулуарно."

Після обговорення внесеної кандидатури 34 депутати проголосували за затвердження Сергія Андроса першим заступником міського голови, 10 депутатів - утрималися. Серед тих, хто "за" - Драгель Станіслав, член партії "УДАР". Жодної реакції від міського та обласного партійного керівництва… Та і яка може бути реакція, коли група Тарасівця утрималася, а не голосувала проти, як реальна опозиція. Та і їхні голоси погоді не робили.

Як повідомляє обласний осередок партії - у місцевих радах Партія "УДАР Віталія Кличка" в Чернігівській області  на сьогодні представлена 21 депутатом. В обласній раді працює 3 депутати, в районних радах міста - 7 депутатів та радах міст Чернігів та  Ніжин 7 депутатів-ударівців, четверо "ударівців" працюють в Чернігівській районній раді.  Депутатські фракції  Партії "УДАР Віталія Кличка" створені в Чернігівській обласній раді, Чернігівській міській та Ніжинській міській радах. Небагато, але якщо для них головне комфорт, а не партійні інтереси, то виборець їх не зрозуміє.
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини