Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 05:36:33

Чернігівці вже пізнають в обличчя першого віце-прем'єра України

06.03.2013   15:06

А як забути обличчя людини, яку ти зустрічаєш зранку і ввечері, поспішаючи на роботу чи з роботи, ідучи просто у справах або прогулючись вулицями міста?

bigarbuzova

bigarbuzova

Так і з віце-премєром. Лайт-сіті на центральних вулицях міста інформують чернігівців про відомий в Україні глянцевий журнал, на першій обкладинці якого і зображений пан Арбузов. Ця рекламна методика відома вже давно.

Зрозуміло, що невелика кількість читачів обласного центру купить цей журнал і прочитає інтерв'ю Сергія Арбузова. Але проходячи щодня повз рекламних матеріалів, на яких можна роздивитися лише надпис "Сергій Арбузов" та портрет, чернігівці запам'ятають хто це і як він виглядає. Хоча якби провести опитування ще два-три роки тому, мабуть знайшлося мало людей в Україні, які могли б відповісти на запитання: "Хто такий Сергій Геннадійович Арбузов?". Адже ще до 2010 року, поки він не з'явився у НБУ про нього згадували лише фінансисти.
 
24 грудня 2012 року Президент України призначив Сергія Арбузова першим віце-прем'єр міністром України. І більшість політологів вважає, що саме він є майбутнім прем'єр-міністром України.

Ця рекламна методика швидкого "розкручення маловідомих осіб" довела свою ефективність у багатьох рекламних кампаніях. Вона дієва у тих випадках, коли людина бажає нагадати про себе, щось підтвердити або спростувати. На жаль, у нашому місті таку методику використовують тільки політики загальнонаціонального масштабу. Причому головною проблемою скоріш за все є не відсутність вільних бігбордів чи лайт-сіті, а саме друкованих журналів з кольоровою обкладинкою суспільно-політичного спрямування, бо політику із серйозним "меседжем" важко уявити на глянцевій обкладинці розважального журналу.

Але така можливість є! Редакція інформаційно-аналітичного журналу "Чернігівський монітор" пропонує скористатися можливістю і застосувати таку методику в нашому місті. Ви можете замовити випуск журналу з накладом, який вам потрібний, з адресною розсилкою чи без. Крім того Ви зможете використовувати першу сторінку журналу для розміщення на біг-бордах та лайт-сіті або замовити це у нас.

Контакти: 050-954-83-54, 098-914-91-52, ел.пошта: cg.monitor@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.